warymajesty
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,195
- İsim
- yunus günaydın
Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 3 yıldır sistemimde kullandığım (aslında hazır sistemde gelen) Hikvision c100 ssd değerlerini sizlerle paylaşmak istedim. Okuma değerinde de düşüş var ama yazma değerleri gerçekten çok azalmış. Bu ssd'yi fiyat bakımından uygun gören arkadaşlar belki alırken bu değerlere dikkat ederler buyrunuz. Bu ilk fotoğraflar ssd neredeyse doluyken yaptığım test:
SSD %90 doluyken neredeyse yazma değerleri hiç yok. Bu arada SSD'nin normal değerleri 550mb/sn okuma - 450 mb/sn yazma.
Bu da oyun sildikten sonraki veriler. Ciddi bir kayıp söz konusu. SSD'nin yazılımını bulmakta zorlandım siteleri karmaşık. Yabancı sayfalara da göz atmadım açıkçası. Bu arada bu model zaten ne listelerde yer alıyor ne de öneriliyor almak isteyen arkadaşlar almasınlar bence. Bu değerleri etkileyen sebepler varsa önerilere açığım.
SSD %90 doluyken neredeyse yazma değerleri hiç yok. Bu arada SSD'nin normal değerleri 550mb/sn okuma - 450 mb/sn yazma.
Bu da oyun sildikten sonraki veriler. Ciddi bir kayıp söz konusu. SSD'nin yazılımını bulmakta zorlandım siteleri karmaşık. Yabancı sayfalara da göz atmadım açıkçası. Bu arada bu model zaten ne listelerde yer alıyor ne de öneriliyor almak isteyen arkadaşlar almasınlar bence. Bu değerleri etkileyen sebepler varsa önerilere açığım.