Neler Yeni

Hisseler hakkında genel durumlar , bende ki durum - sizde ki durum

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son 2 Ayda hisseye iyi bir para yatırdım öyle basit rakamlardan bahsetmiyorum diğer arkadaşlarda durumlar nasıl psikojik bir çöküntü başladı mı ?
Yoksa daha da ileriyi mi düşünüyoruz ben açıkcası maaşın yatmasını bekleyip maaşın %50 sini daha yatırıp artıp alımı durdurup 3-5 sene sonrasına bakmayı yormayı düşünüyorum. Sizdeki durumlar nasıl ?

KAANT10X

80+ Bronze
Geçen hafta iyidi çarşambadan sonra düşmeye başladı. Ama borsa bu alıştık artık hisse düşünce alıyoruz sonra duruma göre satmayı düşünüyoruz. Ama ben genel olarak uzun süreli yatırım yapılması(2-3 sene) taraftarıyım. Fk durumuna göre buna karar veriyorum.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Son 2 Ayda hisseye iyi bir para yatırdım öyle basit rakamlardan bahsetmiyorum diğer arkadaşlarda durumlar nasıl psikojik bir çöküntü başladı mı ?
Yoksa daha da ileriyi mi düşünüyoruz ben açıkcası maaşın yatmasını bekleyip maaşın %50 sini daha yatırıp artıp alımı durdurup 3-5 sene sonrasına bakmayı yormayı düşünüyorum. Sizdeki durumlar nasıl ?
Uzun vadeli foxf yatirimcisiyim faiz indirimlerini şirket için çok pozitif bekliyorum birazcikta tesla hissem var

Zepett8

80+ Bronze
kullanmayacağın parayı at beklet. kullanacağın parayı atarsan sürekli stres içinde olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom