Selamlar , masaüstü pc için aldığım hız 100 ile sınırlandırılıyor , kullandığım hız superonline fiber 200 megabit.
Kablosuz bağlantıda 250-350 arası hız alıyorum fakat bilgisayarda maksimum 99 oluyor . Anakartım b760m pro , yani hız destekli , kablom da cat6 , 1000megabit destekli.
Denenen çözümler :
Modem resetleme
Aygıt yöneticisinden 1gb hız seçme , enerji tasarruflarını devre dışı bırakma.
En güncel anakartın realtext driverlerini yükleme.
Biostan Lan Option Rom açma.
Turkcell superonline müşteri hizmetlerini aramak.
Fakat hala hız aynı , bilgisayarı ilk kurduğumda 300megabit hızları almıştım , fakat aradan 3-5 gün geçti , tekrar kontrol edeyim dedim 100 de kalmış , sanırım olay yazılımsal.
Modem arayüzünden kontrol ettiğimde de lan1 çıkışı 100megabit olarak belirtilmiş , diğer çıkışlarda denediğimde de sonuç aynı.
Bu olay başına gelen çözebilen var mı ?
Kablosuz bağlantıda 250-350 arası hız alıyorum fakat bilgisayarda maksimum 99 oluyor . Anakartım b760m pro , yani hız destekli , kablom da cat6 , 1000megabit destekli.
Denenen çözümler :
Modem resetleme
Aygıt yöneticisinden 1gb hız seçme , enerji tasarruflarını devre dışı bırakma.
En güncel anakartın realtext driverlerini yükleme.
Biostan Lan Option Rom açma.
Turkcell superonline müşteri hizmetlerini aramak.
Fakat hala hız aynı , bilgisayarı ilk kurduğumda 300megabit hızları almıştım , fakat aradan 3-5 gün geçti , tekrar kontrol edeyim dedim 100 de kalmış , sanırım olay yazılımsal.
Modem arayüzünden kontrol ettiğimde de lan1 çıkışı 100megabit olarak belirtilmiş , diğer çıkışlarda denediğimde de sonuç aynı.
Bu olay başına gelen çözebilen var mı ?