Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Satıcı gönderdiği ürünlerin kargo paralonı da iade ederse onlarca yüzlerce klavyenin ücretlerini kendi verecek ve zamandan da kaybedecek dikkatini çekerse TR ye satışlarını kapatması muhtemelen 3 5 euro ya klavye satıyor

Silinsin

80+ Silver
Satıcı gönderdiği ürünlerin kargo paralonı da iade ederse onlarca yüzlerce klavyenin ücretlerini kendi verecek ve zamandan da kaybedecek dikkatini çekerse TR ye satışlarını kapatması muhtemelen 3 5 euro ya klavye satıyor
Yok Amazon ödüyor onları gönderici Amazon olduğu için satıcının derdi değil o.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Yok Amazon ödüyor onları gönderici Amazon olduğu için satıcının derdi değil o.
Zamandan da kaybediyor umarım kapatmaz satışları ben hala anlamadım zaten yok paraya bize nasıl sattığını *
:! İptal edilenler bari tekrar stoğa gelse

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
bence stoklar tekrardan black friday zamanı girecek onun dışında çok beklemeye gerek yok

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Resul ÇAKAR
Sınavı bu kadar önemsiyorsan beklemeyebilirsin. Biz aldık daha iyisi gelince iptal ettik doğal olarak sen olsan ne yapardın?
çoğu kişi gümrüğe takılma sıkıntısından kaynaklı iptal ediyor, ben olsam 1 tane alırdım ki öyle de yaptım bir mouse aldım 2.yi eklemeyi denemedim gerek duymadım. Siz hem sayı olarak fazla aldınız bize bir şey kalmadı (anlıyorum ticaret sevdanızı ama madem bu kadar ticaret düşünüyorsunuz amazonun kurallarınıda bilmeniz gerekiyor) şimdi de iade ediyorsunuz ne siz ticaret yapabildiniz ne biz 1 tane olsun alabildik böylesi daha mı iyi oldu hayır. Ben işin bi tık espirili kısmıyla birlikte söyledim. Beklemeyebileceğimi biliyorum bende teşekkür ederim söylediğin için.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
çoğu kişi gümrüğe takılma sıkıntısından kaynaklı iptal ediyor, ben olsam 1 tane alırdım ki öyle de yaptım bir mouse aldım 2.yi eklemeyi denemedim gerek duymadım. Siz hem sayı olarak fazla aldınız bize bir şey kalmadı (anlıyorum ticaret sevdanızı ama madem bu kadar ticaret düşünüyorsunuz amazonun kurallarınıda bilmeniz gerekiyor) şimdi de iade ediyorsunuz ne siz ticaret yapabildiniz ne biz 1 tane olsun alabildik böylesi daha mı iyi oldu hayır. Ben işin bi tık espirili kısmıyla birlikte söyledim. Beklemeyebileceğimi biliyorum bende teşekkür ederim söylediğin için.
Ben ticaret için almadım 2.yi alınca aradaki fark 20-30tl oluyor. 2si benim zaten 1i arkadaşımın 1i de kuzenime yollayacağım. Onlar alırsa da satarım yani. Mizar almıştım 2 tane 400e 5dk sonra 2 tane 300e geldiği için 400lükleri iptal ettim cebimi düşünüyorum haklı olarak

Silinsin

80+ Silver
Amazon'un kuralı değil gümrüğün kuralı lütfen bilmeden paragraflar yazmak yerine araştırıp yazın zaten onu geçtim aklı olan 2 alır kargo parası gidiyorsa ( yani ürün 100 ve üzeri ise ) çünkü aynı paraya denk geliyor neredeyse

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,750
Üyeler
162,549
Son üye
sigmacanavari1
Top Bottom