3 4 güne geliyordu galibaDostlar benim ürünler dün sabahtan beri Hollanda kargo firmasından çıkış yapmış olarak gözüküyor daha önce alanlar Hollanda kargo firmasından kaç günde elinize ulasti aydınlatırsanız sevinirim
O fiyata kimse vermez hocam adam satmaz bile, koyar köşeye bozulursa diye yedek almistirMiza klavyeler 300 den alinir
Birine hediye eder sevaba girerimO fiyata kimse vermez hocam adam satmaz bile, koyar köşeye bozulursa diye yedek almistir
tam olarak onu düşünüyorum inş gelirler sıkıntısızBirine hediye eder sevaba girerim
Hocam normal o 10 gün içinde geliyor klavyeler acele etmeyin bir kaç kere hollandaya gir çık yapıyorDostlar benim ürünler dün sabahtan beri Hollanda kargo firmasından çıkış yapmış olarak gözüküyor daha önce alanlar Hollanda kargo firmasından kaç günde elinize ulasti aydınlatırsanız sevinirim
maks 18'ine kadar elinde olurBeyaz Mizar da bir başka güzel 22sini bekliyorum.
Amazon'un tarihler pek şaşmıyor ama erken gelirse daha iyi.maks 18'ine kadar elinde olur
Haklısın ama maalesef bütcem bu kadar.Zaten bütçe az olduğundan 2 3 gündür link kovaliyozO fiyata kimse vermez hocam adam satmaz bile, koyar köşeye bozulursa diye yedek almistir
Hocam gayet de şaşıyor adamlar gelebilecek en en en geç tarihi yazıyorlar uğraşmamak için 12 kasım da gelmesi beklenen klavye 4'ünde elimde oldu arkadaşlarım ve diğer kişilerde de durum böyleydiAmazon'un tarihler pek şaşmıyor ama erken gelirse daha iyi.