Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Silver
Buraya kahkaha atan arkadaşlar tam olarak neye gülüyor anlamak mümkün değil. Elimde mal var ve gelen teklife göre satmaya değip değmeyeceğine karar vereceğim. Nedir komik tarafı be. Neyse değmezsiniz.
Elimde 2 adet mizar var satıyorum dediğim zaman neden hahah attın o zaman :D ciddi anlamda sıkıntıların var senin diğer hk gaming indirim konusunda da böyle kendinle çelişiyordun

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
beyaz mekanik klavye satan var mı ve fiyat ?

TeknoAdam

80+
Gerek yok işsiz güçsüz 7/24 buralarda takılıp ona buna salça olanlarla laf dalaşı yapmaya. Seviye inanılmaz düşük. 20 adet alan aç gözlüler gelip elimdeki birkaç adet ürünü satıp satmama kararı almama laf ediyor. Ne fiyat yazdım ne de birilerini dolandırmaya çalıştım. Neyse siz kahkaya devam. Bu seviyede olmak mutluluk veriyorsa size mutlu olun. Diyecek bir şey yok. Adam olan şunu okuyunca oturur bir düşünür. Cidden küfür bile etseniz cevap vermeyeceğim bu konuya. Seviye çok çok düşük.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,124
İsim
Turuncu Keskin
Elimde yellow switch mz60 var ulaşın :D

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
Benimde elimde 2 adet Siyah Red switch mz 60-2 adet siyyah 1 adet beyaz yellow switch mz60 var .Hk gaming 2 adet mira S kırmızı mouse avr düşünen yazsın :D

Robius

80+ Bronze
Gerek yok işsiz güçsüz 7/24 buralarda takılıp ona buna salça olanlarla laf dalaşı yapmaya. Seviye inanılmaz düşük. 20 adet alan aç gözlüler gelip elimdeki birkaç adet ürünü satıp satmama kararı almama laf ediyor. Ne fiyat yazdım ne de birilerini dolandırmaya çalıştım. Neyse siz kahkaya devam. Bu seviyede olmak mutluluk veriyorsa size mutlu olun. Diyecek bir şey yok. Adam olan şunu okuyunca oturur bir düşünür. Cidden küfür bile etseniz cevap vermeyeceğim bu konuya. Seviye çok çok düşük.
Hocam bu tarz forumlarda yaş ortalaması biraz düşük genel olarak, sinirlendiğinize değmez.

Gürkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gürkan
Elimde Durgod K310 Brown switch klavye ve mouseler vardır isteyen dm atabilir

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Elimde mizar ve durgod k310 var isteyen dm ama teklifiyle

pentiti

80+ Silver
arkadaslar sizce tekrardan böyle bi indirim dalgası gelir mi gene duser mı 300 lere

no-name

80+ Silver
o fiyat düşüşü kasıtlı olarak mı yapılmıştı yoksa sistem hatası/yanlışlıkla girilmiş fiyat falan mıydı merak ediyorum. keşke alabilseydim klavyeleri en azından 1 tane mira m mouse almıştım beyaz renk.
Kasıtlı olma olasılığı daha yüksek yoksa ürünleri göndermezlerdi direk iptal ederlerdi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,083
Üyeler
160,945
Son üye
RAPHAELxD
Top Bottom