Adamla gidip konuştunuz mu durumu? 1500 lira bedava yani. Varsa 1500 liraya 10 tane de ben tutayım.bir sene doldu sözleşme doldu bu ay biz bu kiraciyi çikaramiyormuyuz iylik iylik diye zam da yapmadık ama bi bilgisi lan varmı
Neeee asla oturtturmayin sözlemesi bitmis sözlesmeyi yenilemeyin cikmasini isteyin gerekirse dava edin cikartma hakkiniz varKonuştuk suryeli arkadaş kabul etmiyor diyor %25 zam yapabilirsin anca
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilen bi arkadaş aydınlatırsa çok sevinirim valla
10 sene çıkartamazsınız sorunu yoksa ve mahkemeye verseniz bile 2-3 sene yine kalıcakbir sene doldu sözleşme doldu bu ay biz bu kiraciyi çikaramiyormuyuz iylik iylik diye zam da yapmadık ama bi bilgisi lan varmı
bi sözleşme varmiş 5 sene oturuyormuşNeeee asla oturtturmayin sözlemesi bitmis sözlesmeyi yenilemeyin cikmasini isteyin gerekirse dava edin cikartma hakkiniz var
10 sene çikartamamak neden10 sene çıkartamazsınız sorunu yoksa ve mahkemeye verseniz bile 2-3 sene yine kalıcak
Sözleşme bittikten sonra ya zamli fiyat ode yada cik diyemezsiniz ancak evde kendim oturacagim satacagim vb nedenlerle tahliyesini isteyebilirsiniz maalesef cikartmanizda o kadar kolay degil sözleşmeniz 1 yillik degil miydi 5 yillik niye yaptiniz?bi sözleşme varmiş 5 sene oturuyormuş
10 sene çikartamamak neden
sözleşme bi yıllık ancak devletin bir kuralı varmiş 5 senemi 10 senemi neSözleşme bittikten sonra ya zamli fiyat ode yada cik diyemezsiniz ancak evde kendim oturacagim satacagim vb nedenlerle tahliyesini isteyebilirsiniz maalesef cikartmanizda o kadar kolay degil sözleşmeniz 1 yillik degil miydi 5 yillik niye yaptiniz?
güncel olmayabilirbi sözleşme varmiş 5 sene oturuyormuş
10 sene çikartamamak neden
3+1güncel olmayabilir
ev kaç odalı
merak ettim
10 yillik kiraci diyor ama buradagüncel olmayabilir
ev kaç odalı