Neler Yeni

Hocam bir ev var kiraya verdik aylık kirasi 1500 tl

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,563
İsim
Cengiz
yani evde 10 sene kalıcak demek oluyor toplam ondan sonra hadi yürü 30 bin TL kira öde artık (30 bin olur o zamana kadar)
oğlun ne saçma işl direk desin ben oturacam çık çıkmıyorsan mahkemeye verecem kanunlar hepimizden daha iyi biliyor herşyryi

Berkarda

80+ Silver
oğlun ne saçma işl direk desin ben oturacam çık çıkmıyorsan mahkemeye verecem kanunlar hepimizden daha iyi biliyor herşyryi
galiba çıkarılmıyor sorununuz yoksa eğer mahkemede çocuğum oturacak gibi dedi bana derse kötü olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer başka evde varsa

mamix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Umut
onuda sorduk inceliyolarmiş 3 sene kiraya verilmiyormuş devlet bizi mahveti 10 sene nedir

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,837
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
10 yıl geçmesi lazm diyor işte
Siz bir avukat ile gorusun ve sozlesmenin bitmesini 15 gun gecmeden yeni bir sozlesme yapin yoksa 1 yil daha uzamis sayiliyor sozlesmeniz normal sartlarda bende kiraciyim kiraci daha onemli gelir ama suriyeli oldugu icin beni bile rahatsiz etti en kisa surede cikarmaniz dilegiyle (insallah istanbulda degildir ev)

mamix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Umut
Siz bir avukat ile gorusun ve sozlesmenin bitmesini 15 gun gecmeden yeni bir sozlesme yapin yoksa 1 yil daha uzamis sayiliyor sozlesmeniz normal sartlarda bende kiraciyim kiraci daha onemli gelir ama suriyeli oldugu icin beni bile rahatsiz etti en kisa surede cikarmaniz dilegiyle (insallah istanbulda degildir ev)
ev istanbulda yeni bir sözleşme maddesi içerisinde tarih koyup çikartabilirmiyiz acaba

Berkarda

80+ Silver

mamix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Umut
5 sene olsa yine iyide 10 abartı gibi

affedersiniz ama baya anladınız umarım
hocam sormayın yazık diye ucuza kiraya verdik 3 senedir hep düşük kira ile ama artık yani içimizden geçti

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,837
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
ev istanbulda yeni bir sözleşme maddesi içerisinde tarih koyup çikartabilirmiyiz acaba
Kabul ederse 1 sene sonra evin tahliyesi sarti veya su tarihte evden tahliye sarti koyabilirsiniz biz zorunlu tasindigimiz icin 6 haziran 2022ye kadar ev bosaltilacaktir sozlesmesiyle yapmistik 1 ay sonra tasinmistik normal sartlarda kira sozlesmesi bitmeden evden cikarsaniz sozlesme suresi kadar kirayi odemeniz gerekiyor oturmasaniz bile

Berkarda

80+ Silver
hocam sormayın yazık diye ucuza ki raya verdik 3 senedir hep düşük kira ile ama artık yani içimizden geçti
şimdi 3 senedir hep 1.5k mı ödüyor

beynim yandı

Top Bottom