Neler Yeni

Hocam bir ev var kiraya verdik aylık kirasi 1500 tl

EmreUzn3

80+ Bronze
Sözleşme bittiyse İstediğiniz Gibi Çıkarabilirsiniz %25 Zam meselesi tamam doğru ama çoğunlukla bu kuralı uyulmuyor bu zaten sözleşme yoksa kabul etmek zorunda değilsin git çıkar knk evi kötü duruma vb yapıyorsa beklemeniz hata

Berkarda

80+ Silver
yarın bence ilk iş dava açın

EmreUzn3

80+ Bronze
Dava açmasına gerek var mı Sözleşme bittiyse Evi Satılığa Çıkarıcağım , Başkasına Kira Vericem akraba gelcek Vb ... durum belirtip çıkarabilirsin diye biliyorum yalnış bilmiyorsam. İnatla Çıkmıcam diyorsan ver polise

Berkarda

80+ Silver
Dava açmasına gerek var mı Sözleşme bittiyse Evi Satılığa Çıkarıcağım , Başkasına Kira Vericem akraba gelcek Vb ... durum belirtip çıkarabilirsin diye biliyorum yalnış bilmiyorsam. İnatla Çıkmıcam diyorsan ver polise
10 sene hakkı var eve zarar falan yoksa çıkaramaz yani dava gerekli ama 2-3 sene uğraştırıcak

EmreUzn3

80+ Bronze
10 sene hakkı var eve zarar falan yoksa çıkaramaz yani dava gerekli ama 2-3 sene uğraştırıcak
Ev Sahibi kiracı kabul etmiyorsa kirayıcıyı çatır çatır çıkarıyordu bildiğim %25 zam pek uygulayan yok diye biliyorum bahane bir şey bulurak çıkarılma oluyor diye biliyom

Son düzenleme:

Berkarda

80+ Silver
Ev Sahibi kiracı kabul etmiyorsa kirayıcıyı çatır çatır çıkarıyordu bildiğim %25 zam pek uygulayan yok diye biliyorum bahane bir şey bulurak çıkarılma oluyor diye biliyom
bahane lazım işte 1.5k gerçekten bedava şuan bildiğim en düşük 6k onlarda aşırı eski falan oluyor burada 2.5k kiralık ev var sözleşme yok ev rutubetli bodrum gibi yarı bodrum ve yazın soğukmuş arkadaşım söyledi bende oluyor böyle utanmazlar fotoğraf attı insan utanır ya çarşıya 1 saatten fazla yürüme mesafesi Allah akıl fikir versin ve mahallede tehlikeli

Kara*

80+ Silver
1.5k ve 3+1 +evin anasını ağlatmış e yuh yani, bahane bulup çıkartmaya bakın en yakın avukatla vs. görüşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,520
Üyeler
162,829
Son üye
yalcin55
Top Bottom