Neler Yeni

Hocam bir ev var kiraya verdik aylık kirasi 1500 tl

NightWish2434

80+ Silver
bir sene doldu sözleşme doldu bu ay biz bu kiraciyi çikaramiyormuyuz iylik iylik diye zam da yapmadık ama bi bilgisi lan varmı
Kardeşim çıkarmak yerine gidip konuşanıza

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Konuştuk suryeli arkadaş kabul etmiyor diyor %25 zam yapabilirsin anca
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilen bi arkadaş aydınlatırsa çok sevinirim valla
kardeş sende suriyeliye ev vermişsin. İyilik iyilik ne demek? Bunlar bu yüzden mitoz bölünüyo, halası, amcası 50 kişi o evin içine doluşuyo. Buldular safı, ucuza evi hayatta çıkmazlar. Sözleşmen doldu ise, arkadaşın dediği gibi ben oturacağım deyip çıkart. 1 ay boş kalsın (zaten bedava oturtmuşsun), sonra vaz geçtim dersin, üşendim taşınmaya dersin (eğer mahkemelik durumun olursa). İyilik yapmak istersen de depremzedeye ver evini kiraya.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Adam kendi istemediği sürece çıkartamazsınız. Bir de 10 yıl olayı var, evinizde 10 yıl kaldıktan sonra sebepsiz çıkartabiliyorsunuz. Ayrıca kızım, oğlum gelip oturacak vb. sebeplerden çıkarttığınızı varsayalım. Bu sefer de evi başka kişiye kiraya veremezsiniz, tespit edilmesi hâlinde ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. En fazla %25 artış yapabilirsiniz yani kirayı en fazla 375 TL arttırabilirsiniz. Zamanında evinizi düzgün kişiye kiraya verecektiniz, yapacak bir şey yok. Kendi düşen ağlamaz diye bir laf vardır.

neden çıkartmak istiyorsun? başkasına 4000e oturtmak için mi

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Evren avcı
ya ne 10 yılı arkadaşlar sözleşme bittiyse rahatlıkla çıkartır.

Rulep

80+ Gold
Ne yap et çıkart Türk olsa zaten orta yolu bulurdu geçeceksen kıyağını depremzedeye geç Suriyeliler hak etmiyor

4k kiramı kaldı :ROFLMAO:
olsunda adam ev bulamadıktan sonra sokağa çıkartacak haliniz yok hukuki yolları deneyin hukuki yollarla zam yapın eğer adamın hiç durumu yoksa insafınıza kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
ömer faruk nakış
valla fazla bile yardım etmişsizniz 4 sayfa suriye ev verip iyilik diyene her şey hak zerre üzülmedim imkanım olsa ne ev ne iş veririm vereni de kınıyorum

Bura.K

80+ Silver
Sözleşmen bittiyse çıkartabilirsin. Ben çıkarttım, 2’ye oturuyordu 3,5 yaptım. Hala bedava. ABD Konsolosluğunda 3+1 ev + bahçe yani :D Bu sene çıkartırsak 6 yapmayı düşünüyorum.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
olsunda adam ev bulamadıktan sonra sokağa çıkartacak haliniz yok hukuki yolları deneyin hukuki yollarla zam yapın eğer adamın hiç durumu yoksa insafınıza kalmış
Hadi evini 1k kirayla suriyeliye verde içine etsin böyle mantık mı var Türk Türk'e acımıyor elin arabı için adaletin saray adından ibaret olduğu bir ülkede hukuki yol mu arayacağız birde

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Surilere dava açınca sonuçlanmıyo. Bizim başımıza geldi, uğraşmaya değmez. Git konuş anlamaxsa gerekeni yaparsın. Eve zarar geldiyse işin daha da zor. Geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,524
Üyeler
162,828
Son üye
yalcin55
Top Bottom