Neler Yeni

Hocam bir ev var kiraya verdik aylık kirasi 1500 tl

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Devlet sağ olsun ev sahibini mundar ediyor. Ev benim kiracı işine göre takılıyor. Oturan çıkmıyor da. %25 ile sınırlısın diye tehdit ediyor.

Suriyeliyi direkt çıkaracaksın hiçbir hak hukuku yok ki.

Surilere dava açınca sonuçlanmıyo. Bizim başımıza geldi, uğraşmaya değmez. Git konuş anlamaxsa gerekeni yaparsın. Eve zarar geldiyse işin daha da zor. Geçmiş olsun
Sanki onlar degil biz mülteciyiz başka ülkede mültecilere böyle haklar verildiğini göremessin. Çoğunlukla en alt kesim olarak görülürler.

Berkarda

80+ Silver
olsunda adam ev bulamadıktan sonra sokağa çıkartacak haliniz yok hukuki yolları deneyin hukuki yollarla zam yapın eğer adamın hiç durumu yoksa insafınıza kalmış
ben konu sahibi değilim ama haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanki onlar degil biz mülteciyiz başka ülkede mültecilere böyle haklar verildiğini göremessin. Çoğunlukla en alt kesim olarak görülürler.
bizde o kişiden sonra milletveki=suriyeli

Kara*

80+ Silver
Devlet sağ olsun ev sahibini mundar ediyor. Ev benim kiracı işine göre takılıyor. Oturan çıkmıyor da. %25 ile sınırlısın diye tehdit ediyor.

Suriyeliyi direkt çıkaracaksın hiçbir hak hukuku yok ki.
Devlet onların yanında haklı çıkma ihtimalimiz baya az hocam, bu mülteci sorunu patlamadan önce vermiştik ortak bir apartman vardı. Adamlar evi before/after yapmış bildiğin, öteki ortaklar suriyeli uwu acıyoruz savaştan gelmiş edebiyatı yaptı, acıdılar adamlar evi b*k hale getirmiş inek bağlasan durmaz. Dava açmadan elemanları tehdit ederek attık.

Hanaz

80+ Gold
Konuştuk suryeli arkadaş kabul etmiyor diyor %25 zam yapabilirsin anca

bilen bi arkadaş aydınlatırsa çok sevinirim valla
çıkar suriye acıma

sonuçta acıma yetime döner koyar gözüne :D

ya böyle işmi olur arkadaş adam 10 sene 1500 TL ile mi oturcak
git dava aç anlaşma bitti çıkın kardeşim de

neden çıkartmak istiyorsun? başkasına 4000e oturtmak için mi