hocam mouse pad kullanmasam kitap koysam skatezler gg olur mu ? Hocam bakar mısınız =D

Kullandığının masanın yüzeyi bu şekilde kaygan, cilalı ve pürüzsüzse bir şey olmaz en kötü ihtimal kağıt kullan.
x5_10381798562cb.jpg

Mouse a zarar verirsin hocam ucuz da olsa bir mouse pad kullanilmali
Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın tamam ama bu mouse pad benim masama uymuyor ben masa ölçülerini atsam ona göre önerir misiniz acaba

Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın tamam ama bu mouse pad benim masama uymuyor ben masa ölçülerini atsam ona göre önerir misiniz acaba
hocam 200 tl uygunsa senin için amazondan klasse al oda büyük 90x40 olması lazım al onu kullan piyasadakilere göre baya kaliteli diyorlar.

Kesinlikle mouse u ne olursa olsun boş yüzeyde veya kağıt, kitap vs. üstünde kullanma sırf bu yüzden 2 tane mouse skatezini mahvettim ve piyasada o zaman skatez modelleri çok azdı bulamadığım için mouselar çöp oldu şimdi baza altı mezarlığında birgün çıkarılmayı bekliyorlar. Hiç bişey bilmiyorsan en yakın net kafeye git mousepad lazım de 2. el az kullanılmış gözüne iyi geleni seç max 30 lira falan ister zaten

Hocam masanın ölçüleri :89x40 :D siz anlayın işte o masaya kaç cm gideceğini kaliteli olsa iyi olur ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arada aldığım mouse iyi mi aklıma takıldı ama :D hissiyatı müq ama bilemedim

Kesinlikle mouse u ne olursa olsun boş yüzeyde veya kağıt, kitap vs. üstünde kullanma sırf bu yüzden 2 tane mouse skatezini mahvettim ve piyasada o zaman skatez modelleri çok azdı bulamadığım için mouselar çöp oldu şimdi baza altı mezarlığında birgün çıkarılmayı bekliyorlar. Hiç bişey bilmiyorsan en yakın net kafeye git mousepad lazım de 2. el az kullanılmış gözüne iyi geleni seç max 30 lira falan ister zaten
Tamam hocam o zmn mouse pad alana kadar eski mouseyi kullanayim

Hocam bide benim mousenin programı var mı ben bulamadım varsa link atarmısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,974
Üyeler
184,549
Son üye
werveti