Ben oynadım, evreni seviyorsan bence oynanır. Kötü oyun değil ben oynarken eğlendim şahsen.Karanlık Sanatlar Paketi ve Karanlık Sanatlar Garnizon Şapkası dlcleri ile 21 dolara geliyor düz almak mı daha mantıklı yoksa dlcleri ile birlikte almak mı
birkaç ay önce almıştım tekrardan online oyunlarıma başlayınca saldım şu an 20 saatim var daha sıkılmadım, evreni seviyorsan her türlü oynarsın ama bir yerden sonra sanki sürekli tekrara düşüyor gibiKaranlık Sanatlar Paketi ve Karanlık Sanatlar Garnizon Şapkası dlcleri ile 21 dolara geliyor düz almak mı daha mantıklı yoksa dlcleri ile birlikte almak mı
ben düz aldım bu arada o dlcler pek bir şey eklemiyor diye biliyorum yine de bakmanda fayda varbirkaç ay önce almıştım tekrardan online oyunlarıma başlayınca saldım şu an 20 saatim var daha sıkılmadım, evreni seviyorsan her türlü oynarsın ama bir yerden sonra sanki sürekli tekrara düşüyor gibi
hocam bana kalırsa o parayı vermeyin çünkü bana göre oyun aşırı derecede sıkıcı sürekli konuşma konuşma çok oynamak istiyorsanız itemsatıştan ortak hesap satın alın 21 dolar verilmez benceKaranlık Sanatlar Paketi ve Karanlık Sanatlar Garnizon Şapkası dlcleri ile 21 dolara geliyor düz almak mı daha mantıklı yoksa dlcleri ile birlikte almak mı
sıkıcı olduğunu söylüyorlar enis kirazoğlunun videosunu öneririm bi izle
bu oyunla ilgili birden fazla videosu var hangisini diyorsunuz siz link atabilir misiniz