Neler Yeni

Hogwarts Legacy 18 dolara alınır mı

paleira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
ömer
Karanlık Sanatlar Paketi ve Karanlık Sanatlar Garnizon Şapkası dlcleri ile 21 dolara geliyor düz almak mı daha mantıklı yoksa dlcleri ile birlikte almak mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yağız erol
sıkıcı olduğunu söylüyorlar enis kirazoğlunun videosunu öneririm bi izle

Dartagnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsmail Genç
Karanlık Sanatlar Paketi ve Karanlık Sanatlar Garnizon Şapkası dlcleri ile 21 dolara geliyor düz almak mı daha mantıklı yoksa dlcleri ile birlikte almak mı
Ben oynadım, evreni seviyorsan bence oynanır. Kötü oyun değil ben oynarken eğlendim şahsen.

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Efe
birkaç ay önce almıştım tekrardan online oyunlarıma başlayınca saldım şu an 20 saatim var daha sıkılmadım, evreni seviyorsan her türlü oynarsın ama bir yerden sonra sanki sürekli tekrara düşüyor gibi

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Efe
birkaç ay önce almıştım tekrardan online oyunlarıma başlayınca saldım şu an 20 saatim var daha sıkılmadım, evreni seviyorsan her türlü oynarsın ama bir yerden sonra sanki sürekli tekrara düşüyor gibi
ben düz aldım bu arada o dlcler pek bir şey eklemiyor diye biliyorum yine de bakmanda fayda var

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
oktay
hocam bana kalırsa o parayı vermeyin çünkü bana göre oyun aşırı derecede sıkıcı sürekli konuşma konuşma çok oynamak istiyorsanız itemsatıştan ortak hesap satın alın 21 dolar verilmez bence

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
18 dolar baya fazla böyle bir oyun için. Ne kadar evreni severseniz sevin açık dünyada yapacak çok fazla bir şey yok. Hani 20-30 saat için 18 dolar çok iyi değil.

Top Bottom