Neler Yeni

Home office için yazıcı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayşenur Ata
Ben evden çalışıyorum ancak siyah çıktı sayım oluyor.Renkli çıktı da yapması lazım ancak bambaşka fikirler alıyorum kimi diyor lazer al kimi diyor mürekkepli al kimi diyor kartuşlu al bir fikri olan kullanan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.Genel olarak form çıkartıcam yaklaşık bütçem 3000 tl civarı dayanıklı uzun giden bir şey arıyorum.

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Onur a.
Ben evden çalışıyorum ancak siyah çıktı sayım oluyor.Renkli çıktı da yapması lazım ancak bambaşka fikirler alıyorum kimi diyor lazer al kimi diyor mürekkepli al kimi diyor kartuşlu al bir fikri olan kullanan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.Genel olarak form çıkartıcam yaklaşık bütçem 3000 TL civarı dayanıklı uzun giden bir şey arıyorum.
Bimde yazıcı vardı kaldıysa bak hp lazerli bişiydi uygun gelmişti

Fehmi55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fehmi
Brother hl 1111 modeli, toner bitince resetlemesi ve dolumu çok kolay. Lazer yazıcı.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
Valla banada lazım gibi, renklı lazer yazıcı var mı mesela uyguna fiyat performans. Bütçe yok yani fiyat performans uygun bir şey olsa güzel olur

Fehmi55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fehmi
Renkli lazer yazıcılar çok pahalı maalesef ben hiç fiyat performans olanını görmedim. Mürekkep almanızı önermem ama. Pantum p2500 de alabilirsiniz. Dolumu kolay çipi de ucuz.

Top Bottom