🔥İndirim Honeywell PTM7950 Faz Değişimli Termal Ped 40*80mm ilk sipariş ile 261 TL

Alın aldırın, üst düzey ekran kartlarında bu padlerden kullanılıyor.

İncelemem mevcut;

İncelemem mevcut;

Orjinal mi pek bilemedim

İncelemem mevcut;

İlk kullanımda değilde sonradan etkisini gösteriyor şeklinde yorumlar var(1 hafta gibi) doğrumudur ve macundan daha uzun ömürlü galiba .

bilgim yok da kasa ekran kartı kartı için kullanılıyo mu kullanıyosa hangi boyut almak lazım

Orjinal mi pek bilemedim

Arkadaşın paylaştığı mı?

İlk kullanımda değilde sonradan etkisini gösteriyor şeklinde yorumlar var(1 hafta gibi) doğrumudur ve macundan daha uzun ömürlü galiba .

Hayır hocam. İnceleme de ilk ve sonraki değerler var. İlk testte neyse hala aynı değer.

İncelemedeki kartı satıp, aynısından aldım. Yine bu pedi kullandım. Daha da iyi değerler.

bilgim yok da kasa ekran kartı kartı için kullanılıyo mu kullanıyosa hangi boyut almak lazım

Ekran kartı için çok çok iyi. Ölçü fark etmez. Büyük alırsan bir çok kez kullanırsın.

ptm7950 en büyük özelliği pomp out olmaması. Klasik macunlar zamanla kenarlardan akıp temas ettiği yüzeyler arasında boşluk bırakıyor ve performans kaybı oluyor. Ptm 7950 ise her döngüde daha da performansını arttırıyor. Sıvı metal --> ptm7950 -->klasik macunlar.
Düzenleme: Uygulama yapacağınız yüzeye (ekran kartı ya da işlemci yüzeyi) kenarlarını bir kaç mm kısa kesin. Kesme ve uygulama işleminin kolay olması için de 15 dk falan dolapta soğutursanız sert kıvamı ile koruyucu jiletin bant kolay çıkar.

Son düzenleme:
ptm7950 en büyük özelliği pomp out olmaması. Klasik macunlar zamanla kenarlardan akıp temas ettiği yüzeyler arasında boşluk bırakıyor ve performans kaybı oluyor. Ptm 7950 ise her döngüde daha da performansını arttırıyor. Sıvı metal --> ptm7950 -->klasik macunlar.

PTM kullandım, sıra da sıvı metal var. Sıvı metal hazır. Oje ve kapton bant kaldı. 😂

Laptopuma aldığım Exceria Pro SSD en hafif yükte 70 derece oluyor bunu alsam kullanabilir miyim bir etkisi olur mu?

Laptoplarda vazgeçilmez bu ürünler bence, eğer beklemem diyen varsa thermalright heilos alabilir.

laptopun hem işlemci hem ekran kartına yeterli olurmu 40 x 80? 1 sene oldu değiştirmem gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptoplarda vazgeçilmez bu ürünler bence, eğer beklemem diyen varsa thermalright heilos alabilir.
hangisi daha iyi acaba

Geri