Faturada ne yazıyor hacitekrar sordum bu seferde 12 lik gelecek alabilirsiniz dendi. aldım bakalım.
Faturada ne yazıyor hacitekrar sordum bu seferde 12 lik gelecek alabilirsiniz dendi. aldım bakalım.
bu sabah sorduktan sonra aldım.Ne zaman aldınız.
fatura çıkmadı. çıktığında kontrol edeceğim. 8 yazıyorsa müşteri hizmetleriyle tekrar konuşur duruma göre iptal ederim.Faturada ne yazıyor haci
bu sabah sorduktan sonra aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fatura çıkmadı. çıktığında kontrol edeceğim. 8 yazıyorsa müşteri hizmetleriyle tekrar konuşur duruma göre iptal ederim.
O kesin olarak birinin yan hesabıydı ama kim olduğunu bilemiyorsun işte.14 bine düşünce iptal edilecek diye zırlayan lavuk banlanmasaydı damlardı şimdi.....
Şunu alak da ulan bu fiyata sd 7 gen 3 zaten verin şunu awO kesin olarak birinin yan hesabıydı ama kim olduğunu bilemiyorsun işte.
İlginç bir karşılaştırma bir telefon 19bin diğeri 26-27 bin.14T varken alınmazAlıntıyı görüntüle
17290 şu anİlginç bir karşılaştırma bir telefon 19bin diğeri 26-27 bin.
Link atar mısın?17290 şu an
Benim aldıklarım dağıtıma çıktı akşam güncelleme paylaşacağımUPDATE 2: Temsilci bayan kadın ile görüştüm 12gb gelecek dedi yoksa fatura düzeltme iade Felan filan paramı faizle verin aw, umudum yok ama denemege deger aw
sen banlanan pablo roja değil misin honor 400 14k ya iptal edilir diye millete laf atan adam sadece honor konularına giriyor yazmak için hesap açmış lkgjlkfdjhlfdkjhfddsfgsd17290 şu an
Yeni hesap açıp damlamış ahahahahh14 bine düşünce iptal edilecek diye zırlayan lavuk banlanmasaydı damlardı şimdi.....