sirkacecev4
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
honor 400 zaten işlemcisi düşük hocam alanlar honor 400 pro alsa neysede normal 400 iyi değil çok14T varken alınmazAlıntıyı görüntüle
honor 400 zaten işlemcisi düşük hocam alanlar honor 400 pro alsa neysede normal 400 iyi değil çok14T varken alınmazAlıntıyı görüntüle
pro 2 katı neredeysehonor 400 zaten işlemcisi düşük hocam alanlar honor 400 pro alsa neysede normal 400 iyi değil çok
Ben 16bine aldığım için iade etmeyeceğim bu fiyata gayet iyi bir telefon. Şimdi temsilciden birde hatalı üründen dolay kupon alırızGüncelleme: 8gb geldi
16'k nasıl geldi?Ben 16bine aldığım için iade etmeyeceğim bu fiyata gayet iyi bir telefon. Şimdi temsilciden birde hatalı üründen dolay kupon alırız![]()
Bankadan her ay 2200 bonus alıyorum, 500 tlde kupon tanımlanmıştı onunla beraber 16 küsüre geldi16'k nasıl geldi?
anladım bende bu fiyata düşse alacağım'da direkt düşmedi ya 19'k kaldıBankadan her ay 2200 bonus alıyorum, 500 tlde kupon tanımlanmıştı onunla beraber 16 küsüre geldi
Ne zaman geldi kargo?Güncelleme: 8gb geldi
12 ye çevir hata var deBen 16bine aldığım için iade etmeyeceğim bu fiyata gayet iyi bir telefon. Şimdi temsilciden birde hatalı üründen dolay kupon alırız![]()
Nasıl becerdin o fiyatapro 2 katı neredeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu telefondan 2 tane aldım biri 13950 tl diğeri 18750 tl gayet memnunuz. ben s20feden geçmiştim
fatura çıktı 8gb gözüküyor asıl müşteri hizmetlerine talep oluşturdum 1 3 iş günü içerisinde dönüş olur dendi muhtemelen haftasonu dönüş olmayacaktı. ürün sayfasından ürün uzmanına sordum kesin olarak hata olduğunu ve 8gb ram olanı göndereceklerini söylediler. iptal ettim.bu sabah sorduktan sonra aldım.
fatura çıkmadı. çıktığında kontrol edeceğim. 8 yazıyorsa müşteri hizmetleriyle tekrar konuşur duruma göre iptal ederim.
Ne zaman geldi kargo?
Böyle işin amw bizi bağlamaz.fatura çıktı 8gb gözüküyor asıl müşteri hizmetlerine talep oluşturdum 1 3 iş günü içerisinde dönüş olur dendi muhtemelen haftasonu dönüş olmayacaktı. ürün sayfasından ürün uzmanına sordum kesin olarak hata olduğunu ve 8gb ram olanı göndereceklerini söylediler. iptal ettim.
Cihaz geldi mi size ?Güncelleme: 8gb geldi
Evet geldiCihaz geldi mi size ?