❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 12 GB Ram 18.999 TL KOOOOOOOOOŞŞ 🔥

honor 400 zaten işlemcisi düşük hocam alanlar honor 400 pro alsa neysede normal 400 iyi değil çok
pro 2 katı neredeyse :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu telefondan 2 tane aldım biri 13950 tl diğeri 18750 tl gayet memnunuz. ben s20feden geçmiştim

Güncelleme: 8gb geldi
Ne zaman geldi kargo?

Ben 16bine aldığım için iade etmeyeceğim bu fiyata gayet iyi bir telefon. Şimdi temsilciden birde hatalı üründen dolay kupon alırız 😂
12 ye çevir hata var de

pro 2 katı neredeyse :D

bu telefondan 2 tane aldım biri 13950 tl diğeri 18750 tl gayet memnunuz. ben s20feden geçmiştim
Nasıl becerdin o fiyata

bu sabah sorduktan sonra aldım.

fatura çıkmadı. çıktığında kontrol edeceğim. 8 yazıyorsa müşteri hizmetleriyle tekrar konuşur duruma göre iptal ederim.
fatura çıktı 8gb gözüküyor asıl müşteri hizmetlerine talep oluşturdum 1 3 iş günü içerisinde dönüş olur dendi muhtemelen haftasonu dönüş olmayacaktı. ürün sayfasından ürün uzmanına sordum kesin olarak hata olduğunu ve 8gb ram olanı göndereceklerini söylediler. iptal ettim.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
fatura çıktı 8gb gözüküyor asıl müşteri hizmetlerine talep oluşturdum 1 3 iş günü içerisinde dönüş olur dendi muhtemelen haftasonu dönüş olmayacaktı. ürün sayfasından ürün uzmanına sordum kesin olarak hata olduğunu ve 8gb ram olanı göndereceklerini söylediler. iptal ettim.
Böyle işin amw bizi bağlamaz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,914
Üyeler
184,533
Son üye
EKa55