JackRyan
80+ Silver
yanında verilen kulaklık 800 TL ama sen 2k iskonto yazmışsın iyi kafa vallaBu kadar para dediğin zaman 15k ya adam akıllı sifir tel kalmadı
12gb 512gb bir telefon + kablosuz kulaklik desen telefon 13k civarina gelir ve bu fiyata daha iyisi yok.
ne diyon birader çıkartma da mı bilmiyorsun?13k civarı yazmışım ilk önce oku seninki baya iyimiş kafalar uçuyor...
15k ya daha iyisi varsa paylaş.
almayacağın şeyin güzelliğini yapma o zaman boş boş. üstüne bilip bilmeden gelip tartışıyorsun, bol keseden fiyat veriyorsun. ağzı olan bir şey diyorBakmamış olamazmiyim canım kulaklik fiyatına 1-2k arasi olduğunu düşündüğümden 13k civari yazmışım tam 13k dememişim farkındaysan neyse kime ne anlatıyoruz...
3.5 mm kulaklığım var bu telefonla nasıl kullanabilirim? Dönüştürücü almak mantıklı mı? Yoksa ona göre yeni bir tane mi alınmalı? Bir üstteki arkadaşın yorumunu okudum. Kulaklığı %99 müzik dinlemek için kullanırım. Kablosuzların düşürmesi, kaybetmesi, çaldırması kolay ve birde şarj etmenin gerekmesi sebebiyle kablosuza çok soğuğum.Önceki açılan konularda telefon hakkında biraz detaylı açıklama yaptım. Pil Kamera Ekran herşeyi iyi bu fiyata göre. Alabilirsiniz arkadaşlar. SOrusu olan etiketlesin beni.