Neler Yeni

Rehber Honor Band 6 sağlık izleme nasıl açılır? (Rehberdir)

MkaanAtak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaan Atak
İlgilendiği Kategoriler
Bandlerle alakalı her şeyi sorabilirsiniz.

7/24 kalp atış hızı takibi nasıl açılır? / Otomatik stres testi nasıl açılır? / Uyku takibi nasıl açılır?

İlk önce bilekliğimizi telefonuma bağlamamız lazım. Bilekliğimizi bağladıktan sonra sağlık (health) uygulamasına girmemiz lazım. Girdikten sonra en aşağı bölümde ki ‘Cihazlar’ bölümüne tıklayın.
1622062169654.png

Cihazlara tıkladıktan sonra Honor Band 6’yı seçmeniz lazım.
1622062189873.png

Seçtikten sonra sağlık izleme bölümüne gelineceğe kadar aşağı kaydırın. Sağlık izleme bölümüne gelince sağlık izleme yazan kısmın üzerine tıklayın.

1622062216856.png

Sürekli kalp atış hızı takibi, HUAWEI TruSleep, Otomatik stres testini etkin yapın.
1622062248115.png

Ekler

• 1622062205099.png
    1622062205099.png
    609.5 KB · Hit: 59
Teşekkürler hocam bu cihazları aldığımızda ne gibi vücut sağlığımıza dair bilgileri gösteriyor

MkaanAtak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaan Atak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SpO2, stres testi, 7/24 nabız takibi, uyku ölçümü ama sade verilerle karşınıza sunmuyor size tavsiyelerde veriyor.
Saat takan birisi değilim ama aceba rahatsız eder mi beni
Birde xiaomi mi band 5 den ne gibi farkları var

MkaanAtak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaan Atak
İlgilendiği Kategoriler
Saat takan birisi değilim ama aceba rahatsız eder mi beni
Birde xiaomi mi band 5 den ne gibi farkları var
Hocam Honor Band 6 hafif ve şık tasarıma sahip, bisikletle 50 kilometre gittim hiç terletmedi. Mi Band 5 kullanan arkadaşım var o daha çok sporcular için günlük hayat için değil.

Hocam Honor Band 6 hafif ve şık tasarıma sahip, bisikletle 50 kilometre gittim hiç terletmedi. Mi Band 5 kullanan arkadaşım var o daha çok sporcular için günlük hayat için değil.
Günlük derken yani ne gibi günlük şeylerde kullanılıyor ki hocam xiaomi ye farklı olarak

MkaanAtak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaan Atak
İlgilendiği Kategoriler
Günlük derken yani ne gibi günlük şeylerde kullanılıyor ki hocam xiaomi ye farklı olarak
Hocam Mi band 5 0.95 inç oldukça küçük bir ekrana sahip, normal kullanımda yazıları görmek zor. Honor Band 6 daha modern 1.47 inçlik size günlük hayatta öneriler veren yeri geldiğinde uyarılar veren sizin hayatınızı önemseyen bir saat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stres ölçebiliyor, otomatik egzersiz tespit etme, nefes egzersizleri yaptırabilen, uzaktan müzik, uzaktan kamera gibi birçok özelliklere sahip.

Hocam Mi band 5 0.95 inç oldukça küçük bir ekrana sahip, normal kullanımda yazıları görmek zor. Honor Band 6 daha modern 1.47 inçlik size günlük hayatta öneriler veren yeri geldiğinde uyarılar veren sizin hayatınızı önemseyen bir saat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stres ölçebiliyor, otomatik egzersiz tespit etme, nefes egzersizleri yaptırabilen, uzaktan müzik, uzaktan kamera gibi birçok özelliklere sahip.
Çok teşekkür ederim hocam elinize sağlık aklımda fikir oluşturmama yardımcı oldunuz

MkaanAtak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaan Atak
İlgilendiği Kategoriler
Önemli değil hocam bu arada reklam için demiyorum ben de honor band 5 kullanıyordum, honor band 5 ile mi band 5 aynı gibi ama honor band 6 ya geçince gerçekten 5 serileri 6 ya göre kötü olduğunu anladım.
Çok teşekkür ederim hocam elinize sağlık aklımda fikir oluşturmama yardımcı oldunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,845
Son üye
rachid ghezzal
Top Bottom