🔥İndirim Honor CHOICE Earbuds X5 Lite 299 TL

kulaklık geldi sesi çok az boşa aldık 220tlye
Ben yeterince yüksek buldum. %100 seste dinleyemedim açıkçası.

Adi kablolu kulaklık fiyatına bulunca kaptım bir tane. Ne kadar kötü çıkabilir ki dedim. Zaten hali hazırda 2 tane kaliteli kulak üstü kulaklığım var. Bisiklet sürerken telefon görüşmesi yapabilmek iiçin aldım. Bose gibi, Jabra gibi ses kalitesi beklemeyin ama tatmin edecek kadar iyi bir ses kalitesi ve seviyesi var.

Ekolayzer olarak 3 seçenek sunuyor. Bas, normal ve tiz. Aralarında çok ciddi bir fark yok ama biraz temiz bir ses için bas ayarını tercih ettim.

Basit de olsa dokunma fonksiyonlarını değiştirebiliyorsunuz. Yalnız sağ kulağın dokunmatiği bazen algılamıyor. Büyütülecek kadar sıkıntı yaratmıyor. Parasına göre görmezden gelinebilir.

500-600 TL bandında da alınır bence. Bu değerlerin altında bulursanız kaçırmayın. Ses kalitesi fena değil, en azından spor yaparken kullanırsınız. Kaybolsa da acımazsınız. IP54 olması da iyi bir özellik. Sanırım çift cihaz desteği bulunmuyor. Ben eşleştiremedim.

Sonuç: Büyük bir beklenti içine girmeyin. 300 TL'ye mükemmel f/p, 500-700 TL arası nromal, üzerine ise değmez. Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.

Teşekkürler, satın aldım 220 küsüre geldi. İlk izlenim ses seviyesi epey düşük ortalama %70-80 seviyesinde kullanmak gerek, sesi fulleyince kalite biraz bozuluyor. Kulaklıklardan pek anlamam benim kullandığım Soundpeats T3 Pro var ona kıyasla ses kalitesi aynı gibi geldi sadece ses seviyesi aşırı düşük Soundpeatse kıyasla ama sıradan bir kullanıcıya göre bence yeterli bir kulaklık özellikle aldığımız fiyata bakınca bedava gibi geldi Soundpeats 800'e almıştım bunun nerdeyse 4 katı oluyor :D

Keşke bende silikonlu kulkanbılsem

Geri