🔥İndirim Honor Pad 9 8/256GB 9.499TL

Tablet standı alan oldu mu acaba ? stand olarak ne alınabilir

Değerli müşterimiz, Ürünlerimiz sıfır kapalı kutu ve iki yıl marka garantilidir. Sağlıklı günler dileriz.
cevabbını aldım mağazadan

İptal falan olursa komedi olur umarım iptal olmaz. Başka bir siteden alacaktım 200 300 tl daha ucuz diye buradan aldık inşallah patlamayız.

Hangi kalemleri tam destekler? Huawei 3. nesil tam uyumlu mudur deneyen yazabilir mi

Satıcı gpnteknoloji yazıyor koskocaman görmedin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi kalemi var zaten
Satıcı ile garanti bağı ne alaka ? Gpn'nin kendi sitesinde honor garantili olduğu yazıyor zaten
ve satıcıya kutu içeriğini sorduğumda şu cevabı verdi : Değerli müşterimiz, Kutu içeriği aşağıdaki gibidir:Standart kutudan çıkanlar: 1) Tabletx1; 2) Pil (dahil) x1; 3) Şarj cihazı x1; 4) C Tipi Kablo x1; 5) Hızlı Başlangıç Kılavuzu x1 Bluetooth klavye mevcuttur.
GPN.webp

Satıcı ile garanti bağı ne alaka ? Gpn'nin kendi sitesinde honor garantili olduğu yazıyor zaten
ve satıcıya kutu içeriğini sorduğumda şu cevabı verdi : Değerli müşterimiz, Kutu içeriği aşağıdaki gibidir:Standart kutudan çıkanlar: 1) Tabletx1; 2) Pil (dahil) x1; 3) Şarj cihazı x1; 4) C Tipi Kablo x1; 5) Hızlı Başlangıç Kılavuzu x1 Bluetooth klavye mevcuttur.
Alıntıyı görüntüle
Hocam kusura bakmayın ben yanlış görmüşüm ben sandım arkadaş satıcı orijinal mı yazmış meğersem garanti hakkında diyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597
Son üye
Ultras25
Geri