🔥İndirim HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç 7.309 TL

xkeanex

80+
Reaksiyon skoru
98
Fiyat ürün çıktığından beri gördüğü en düşük seviyede, 8 / 256 olan versiyonu ve peşin fiyatına 6 taksit imkanıda mevcut. Bence güzel fiyat.
120 hz ekran yenileme hızı ve 8300 bataryası hızlı şarj özellikleri vs mevcut. 2025 model. İhtiyacı olan değerlendirebilir diye düşünüyorum.

Durduk yere alasım geldi

Fiyat ürün çıktığından beri gördüğü en düşük seviyede, 8 / 256 olan versiyonu ve peşin fiyatına 6 taksit imkanıda mevcut. Bence güzel fiyat.
120 hz ekran yenileme hızı ve 8300 bataryası hızlı şarj özellikleri vs mevcut. 2025 model. İhtiyacı olan değerlendirebilir diye düşünüyorum.

Redmi pad 2 mi bu mu sizce ikiside aynı fiyat hb da hangisini tercih etmeliyim.

vatanbilgisayar şuan aynı ürünün 128 gb olan versiyonunu 8.300 tl den indirimli kategorisinde satıyor.

vatana bakarak indirim girersen ıphone 15 de 50 den 47 ye düstü diye atıyorlar hepsiburadada 1 haftadır 45 47 bandındaydı bu tablet günlerdir bu fiyatta zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi pad 2 mi bu mu sizce ikiside aynı fiyat hb da hangisini tercih etmeliyim.
ikisi de aşağı yukarı aynı ama red mi 90 hz ekranı ne yapacağına bağlı ekstra kılıfla geliyor içinde artısı o bide ekstra hafıza yeri falan vardı 1tb ta kadar takılıyordu diye biliyorum aşağı yukarı aynı tabletler

vatana bakarak indirim girersen ıphone 15 de 50 den 47 ye düstü diye atıyorlar hepsiburadada 1 haftadır 45 47 bandındaydı bu tablet günlerdir bu fiyatta zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisi de aşağı yukarı aynı ama red mi 90 hz ekranı ne yapacağına bağlı ekstra kılıfla geliyor içinde artısı o bide ekstra hafıza yeri falan vardı 1tb ta kadar takılıyordu diye biliyorum aşağı yukarı aynı tabletler
vatana bakarak attığımı nerden çıkardın, girip cimri akakçe gibi sitelerin ürünle ilgili fiyatlarını kontrol edebilirsin, çıktığından beriki en düşük fiyatta. Laf olsun diye yorum atma.

vatana bakarak attığımı nerden çıkardın, girip cimri akakçe gibi sitelerin ürünle ilgili fiyatlarını kontrol edebilirsin, çıktığından beriki en düşük fiyatta. Laf olsun diye yorum atma.
Ben bu tabletleri kasım başımdan beri takip ediyorum zaten bu tablet 7500e koyuluyordu günlerdir öyleydi. kendi yazdığını unuttun sanırım vatandan örnek vermişsin. Pardon 7450 den 7300e düşmüş haklısın baya fırsat ürünü yorum yapıp yapmıycağımı da sana sormayağcaım gerçek bu indirim yok 100 lirayı indirim sayıyorsan da var

Birazda fiyat harici özelliklerinden bahsederseniz alınır mı alınmaz mı onu öğreniriz kıymetli forumdaşlar

Dostlar Huawei mi pencil 3. Nesil var, bu tablette çalışır mı? Araştırdım ancak net bi cevap bulamadım

Ben bu tabletleri kasım başımdan beri takip ediyorum zaten bu tablet 7500e koyuluyordu günlerdir öyleydi. kendi yazdığını unuttun sanırım vatandan örnek vermişsin. Pardon 7450 den 7300e düşmüş haklısın baya fırsat ürünü yorum yapıp yapmıycağımı da sana sormayağcaım gerçek bu indirim yok 100 lirayı indirim sayıyorsan da var
konunun ilk mesajını tekrar okursan orada vatan veya herhangi bir site ile karşılaştırmadığımı görürsün, arkadaşın normal fiyatı ne kadar sorusuna istinaden Vatan'ın bile 128 versionu 11.11 indirim kategorisinde 8.300 e koyduğunu belirtmek için link attım. Sırf eleştirmek ya da boş yorum yapmak için yorum yapmayın.Daha uyguna var, ya da şimdiye kadar daha uyguna satılmış fiyat var diyemiyorsan boş yapma her şey ortada.

konunun ilk mesajını tekrar okursan orada vatan veya herhangi bir site ile karşılaştırmadığımı görürsün, arkadaşın normal fiyatı ne kadar sorusuna istinaden Vatan'ın bile 128 versionu 11.11 indirim katerogisinde 8.300 e koyduğunu belirtmek için link attım. Sırf eleştirmek ya da boş yorum yapmak için yorum yapmayın.Daha uyguna var, ya da şimdiye kadar daha uyguna satılmış fiyat var diyemiyorsan boş yapma her şey ortada.
haklısın 180 tl indirim gelmiş hemen alacağım sağol

Geri