Neler Yeni

Hoparlör alırken nelere dikkat edilmeli?

Merhaba arkadaşlar hoparlör alırken nelere dikkat etmeliyiz bilgisi olan paylaşabilir mi?

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
Aux desteği gibi özelliklere,boyutuna, kalitesine dikkat et derim.Ben olsam öyle uyduruk çin mallarından almam.3 Kuruş fazla olsun Logitech olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Aux desteği gibi özelliklere,boyutuna, kalitesine dikkat et derim.Ben olsam öyle uyduruk çin mallarından almam.3 Kuruş fazla olsun Logitech olsun
aynen hocam bende logitech düşünüyorum aklımda z623 modeli var fakat sıfırları baya pahalı ve sıfırının bulunması zor 2. elde alınır mı aceba

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
aynen hocam bende logitech düşünüyorum aklımda z623 modeli var fakat sıfırları baya pahalı ve sıfırının bulunması zor 2. elde alınır mı aceba
2. el düşünürsen dinlemeden alma derim.Hoperlörün dış yapısına vidalara iyi bak,vidalar aşınmış,yamulmuş vb. ise tamirlidir

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Lana cım öncelikle w değerine bak ses frekansına bak şarzına bak
logitech z623 modeli nasıldır lady cim biraz eski bir model ama THX sertifikası olan ve 200w güce sahip bir hoparlör
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el düşünürsen dinlemeden alma derim.Hoperlörün dış yapısına vidalara iyi bak,vidalar aşınmış,yamulmuş vb. ise tamirlidir
bir de temassızlık olayı da çok oluyor hocam dinlemek ve kontrol ederek almak şart

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
13 yıldır logitech x230 2+1 i kullanıyorum. ne cızırtı ne boğuntu :D aynen devam :)

Lana paşam z623 bence gereksiz pahalı onun yerine şunu al https://www.hepsiburada.com/logitec...ss-5-1-surround-sound-speaker-p-HBV00000S9VRT Bluetoothlu ayrıca
evet bu modelde güzelmiş hocam güncel bir model fakat aklımda daha çok 2+1 modeller vardı ama 5+1 biraz fazla yer kaplayacak gibime geliyor ama olur yani +1 de olur
teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 yıldır logitech x230 2+1 i kullanıyorum. ne cızırtı ne boğuntu :D aynen devam :)
ben 5 yıldır jameson marka 2+1 hoparlörünü kullanıyorum hoparlörle gram uğraşmadığım dokunmadığım halde temassızlık oluyor

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
ne tür bir şey arıyorsun biraz profesyonel 5.1 film izleyeceğim ve oyunlarda 5.1 kalitesini tam anlamıyla alabileceğin destekli filmlerde ve oyunlarda dolby digital thx destekli ve sanal poro logic 1 veya 2 olsun mu? yoksa bana müziği iyi dinleyerek fazlasıyla bassı seviyorum dersen ona göre önerebilirim.

ne tür bir şey arıyorsun biraz profesyonel 5.1 film izleyeceğim ve oyunlarda 5.1 kalitesini tam anlamıyla alabileceğin destekli filmlerde ve oyunlarda dolby digital thx destekli ve sanal poro logic 1 veya 2 olsun mu? yoksa bana müziği iyi dinleyerek fazlasıyla bassı seviyorum dersen ona göre önerebilirim.
film izlemeyi ve müzik dinlemeyi ikisini de seviyorum hocam bütçem en fazla 2.5-3k diyebilirim 2+1 olur 5+1 de olur fark etmez ve dolby, thx destekleri olursada güzel olur tabikide

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur

Ekler

• IMG_20210518_124748-min.jpg
    2 MB · Hit: 46
Top Bottom