aynen hocam bende logitech düşünüyorum aklımda z623 modeli var fakat sıfırları baya pahalı ve sıfırının bulunması zor 2. elde alınır mı acebaAux desteği gibi özelliklere,boyutuna, kalitesine dikkat et derim.Ben olsam öyle uyduruk çin mallarından almam.3 Kuruş fazla olsun Logitech olsun
2. el düşünürsen dinlemeden alma derim.Hoperlörün dış yapısına vidalara iyi bak,vidalar aşınmış,yamulmuş vb. ise tamirlidiraynen hocam bende logitech düşünüyorum aklımda z623 modeli var fakat sıfırları baya pahalı ve sıfırının bulunması zor 2. elde alınır mı aceba
logitech z623 modeli nasıldır lady cim biraz eski bir model ama THX sertifikası olan ve 200w güce sahip bir hoparlörLana cım öncelikle w değerine bak ses frekansına bak şarzına bak
bir de temassızlık olayı da çok oluyor hocam dinlemek ve kontrol ederek almak şart2. el düşünürsen dinlemeden alma derim.Hoperlörün dış yapısına vidalara iyi bak,vidalar aşınmış,yamulmuş vb. ise tamirlidir
13 yıldır logitech x230 2+1 i kullanıyorum. ne cızırtı ne boğuntu aynen devamAux desteği gibi özelliklere,boyutuna, kalitesine dikkat et derim.Ben olsam öyle uyduruk çin mallarından almam.3 Kuruş fazla olsun Logitech olsun
Maşallah13 yıldır logitech x230 2+1 i kullanıyorum. ne cızırtı ne boğuntu aynen devam
evet bu modelde güzelmiş hocam güncel bir model fakat aklımda daha çok 2+1 modeller vardı ama 5+1 biraz fazla yer kaplayacak gibime geliyor ama olur yani +1 de olurLana paşam z623 bence gereksiz pahalı onun yerine şunu al https://www.hepsiburada.com/logitec...ss-5-1-surround-sound-speaker-p-HBV00000S9VRT Bluetoothlu ayrıca
ben 5 yıldır jameson marka 2+1 hoparlörünü kullanıyorum hoparlörle gram uğraşmadığım dokunmadığım halde temassızlık oluyor13 yıldır logitech x230 2+1 i kullanıyorum. ne cızırtı ne boğuntu aynen devam
film izlemeyi ve müzik dinlemeyi ikisini de seviyorum hocam bütçem en fazla 2.5-3k diyebilirim 2+1 olur 5+1 de olur fark etmez ve dolby, thx destekleri olursada güzel olur tabikidene tür bir şey arıyorsun biraz profesyonel 5.1 film izleyeceğim ve oyunlarda 5.1 kalitesini tam anlamıyla alabileceğin destekli filmlerde ve oyunlarda dolby digital thx destekli ve sanal poro logic 1 veya 2 olsun mu? yoksa bana müziği iyi dinleyerek fazlasıyla bassı seviyorum dersen ona göre önerebilirim.
Lanacım kendi hoperlörümü atıyorumfilm izlemeyi ve müzik dinlemeyi ikisini de seviyorum hocam bütçem en fazla 2.5-3k diyebilirim 2+1 olur 5+1 de olur fark etmez ve dolby, thx destekleri olursada güzel olur tabikide