Neler Yeni

Yardım Hoparlor birleştirmek

-MAO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
arkadaşlar elimde razer nommo v2 2+1 hoparlor var.

1745754274148.png

razer nommo v2x alsam 4+1 şekilde nasıl kullanabilirim
1745754385341.png

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Onur Erçakır
Bu cihazları bilmiyorum ama ben şu anda 2 farklı hoparlörü birleşik olarak kullanıyorum. Soundbar ve 2+1 şeklinde.
Birinin aux girişini yeşil girişe taktım. Diğerinin aux kablosunu ise kırmızı mikrofon veya mavi line out kısmına soktum.
Realtek control panelden sağ taraftaki renklere sağ tıklayıp girişi ayarla seçip ön çıkış seçtim. Dolayısıyla stereo olarak kullanıyorum.
Bir de sağ üst köşedeki ayardan girişleri ayrı ayrı algıla olarak seçtim.

-MAO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihazları bilmiyorum ama ben şu anda 2 farklı hoparlörü birleşik olarak kullanıyorum. Soundbar ve 2+1 şeklinde.
Birinin aux girişini yeşil girişe taktım. Diğerinin aux kablosunu ise kırmızı mikrofon veya mavi line out kısmına soktum.
Realtek control panelden sağ taraftaki renklere sağ tıklayıp girişi ayarla seçip ön çıkış seçtim. Dolayısıyla stereo olarak kullanıyorum.
Bir de sağ üst köşedeki ayardan girişleri ayrı ayrı algıla olarak seçtim.
bunlar bilgisayara usb ile bağlanıyor acaba nasıl yapabilirim

BabaVoss7

80+ Silver
programında öyle bi seçenek varsa belki. yada yapay olarak gösteren bi uygulama lazım. otomatik olarak yoksa kesin değil yani. ama olmaması içinde bi sıkıntı yok gibi yazılımsal daha çok. 4+1 ler vs genelde tek bi yere bağlanır kablo olarak ses kartı vs vs. ondan dolayı olmamasıda mümkün.
yada anakartta arkada farklı girişler ama usb diyosun o da olamaz yani. karışık iş araştırmak gerek

-MAO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
programında öyle bi seçenek varsa belki. yada yapay olarak gösteren bi uygulama lazım. otomatik olarak yoksa kesin değil yani. ama olmaması içinde bi sıkıntı yok gibi yazılımsal daha çok. 4+1 ler vs genelde tek bi yere bağlanır kablo olarak ses kartı vs vs. ondan dolayı olmamasıda mümkün.
yada anakartta arkada farklı girişler ama usb diyosun o da olamaz yani. karışık iş araştırmak gerek
şimdi baktım bluetooth özelliğide varmış yani 2 tane bluetooth hoparloru birleştirmek gibi birşeyde olabilir galiba

Top Bottom