Neler Yeni

Hoparlörden gelen cızırtı

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Masaüstü için aldığım yeni hoparlörden cızırtı geliyor. Hiçbir şey açık değilken rahatsız edici bir ses var. Hoparlör USB'den güç alıyor ve 3.5mm ile bağlanıyor. Acaba sorun hoparlördemi diye düşündüm ve telefonuma taktım cızırtı kesildi. MP3 Player'a taktım yine çok iyi sorun yok. Ama masaüstünün ön veya arka jaklarında birine takınca sorun var. Ve şunu keşfettim jaka takmayıp anakartın arkapanelindeki metale değdirince de cızırtı oluyor hoparlörlerde 😀. Aynı girişe kulaklık takınca sorun yok hoparlör takınca cızırtı var. Cızırtı gelmesin diye hoparlörün sesini kısıp bilgisayarın sesini açıyorum bu sefer ses netliği kayboluyor ses boğuk gelmeye başlıyor. Benim düşüncem ya prizimde topraklamayla ilgili bir sorun var ya da masaüstünde bir sorun var anlamadım. Sebebi nedir, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Kasanın bağlı olduğu hattın topraklaması ya yok yada yetersiz dip gürültünün sebebi budur.

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın bağlı olduğu hattın topraklaması ya yok yada yetersiz dip gürültünün sebebi budur.
Bende öyle düşündüm zaten ne yapmalıyım peki elektirikçi mi çağırmalıyım ?

Top Bottom