Sadecesoracagim
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 25
- İsim
- Can
Arkadaşlar iyi akşamlar ben bir hanımefendiden hoşlanıyorum ama aramız böyle çok flört tarzda vs değil bu hanımefendi arkadaşı ile otururken ben ve arkadaşım yanlarına gittik bütün bedeni ile dönüp 10 15 dakika gözünü ayırması karşılaştığımızda falan sürekli bakıyor fakat mesajlaşmaya gelirsek(genelde ders ve ders notları hakkında konuşuyoruz hatta tamamen geçen futbolla ilgili bir şey sordum skor tahmini yapmasını onun harici tamamen ders) ne olursa olsun konu geç cevap alıyorum mesaj atıyor hemen aynı dakikada yazsam bile bazen 10 bazen 1 saat sonra cevap alıyorum fakat kampüs içerisinde ne zaman karşılaşsak ve baksam bana bakıyor ikilemde kaldığım için buraya yazıyorum yardımcı olur musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üzülmesin diye düşünerek iyi yorum yapmayın lütfen durum hakkında düşünceniz ne ise onu söyleyebilir misiniz teşekkürler.Arkadaşlar iyi akşamlar ben bir hanımefendiden hoşlanıyorum ama aramız böyle çok flört tarzda vs değil bu hanımefendi arkadaşı ile otururken ben ve arkadaşım yanlarına gittik bütün bedeni ile dönüp 10 15 dakika gözünü ayırması karşılaştığımızda falan sürekli bakıyor fakat mesajlaşmaya gelirsek(genelde ders ve ders notları hakkında konuşuyoruz hatta tamamen geçen futbolla ilgili bir şey sordum skor tahmini yapmasını onun harici tamamen ders) ne olursa olsun konu geç cevap alıyorum mesaj atıyor hemen aynı dakikada yazsam bile bazen 10 bazen 1 saat sonra cevap alıyorum fakat kampüs içerisinde ne zaman karşılaşsak ve baksam bana bakıyor ikilemde kaldığım için buraya yazıyorum yardımcı olur musunuz
Bazen 10 dakika bazen 1 saat olacak arkadaşlarArkadaşlar iyi akşamlar ben bir hanımefendiden hoşlanıyorum ama aramız böyle çok flört tarzda vs değil bu hanımefendi arkadaşı ile otururken ben ve arkadaşım yanlarına gittik bütün bedeni ile dönüp 10 15 dakika gözünü ayırması karşılaştığımızda falan sürekli bakıyor fakat mesajlaşmaya gelirsek(genelde ders ve ders notları hakkında konuşuyoruz hatta tamamen geçen futbolla ilgili bir şey sordum skor tahmini yapmasını onun harici tamamen ders) ne olursa olsun konu geç cevap alıyorum mesaj atıyor hemen aynı dakikada yazsam bile bazen 10 bazen 1 saat sonra cevap alıyorum fakat kampüs içerisinde ne zaman karşılaşsak ve baksam bana bakıyor ikilemde kaldığım için buraya yazıyorum yardımcı olur musunuz
Üzülmesin diye düşünerek iyi yorum yapmayın lütfen durum hakkında düşünceniz ne ise onu söyleyebilir misiniz teşekkürler.