Ekran kartlı bir modele yükseltmek için satış durumu var, aslında genel olarak hem günlük işler hem de orta seviye oyunlar olarak gayet sorunsuz.Laptop arayışındayım fiyat benim istediğim aralıkta ise satın alabilirim hocam. Takipteyim
Kafanızdaki fiyat nedir aşağı yukarıEkran kartlı bir modele yükseltmek için satış durumu var, aslında genel olarak hem günlük işler hem de orta seviye oyunlar olarak gayet sorunsuz.
Optimum bir fiyat olursa satış düşünüyorum...
Sarı sitede 15.6'' / 512GB olanlar 9-11K ortalamayla satılıyor, ben de bu yüzden aslında fikir almak için başlık açmıştım.Kafanızdaki fiyat nedir aşağı yukarı
Ben 6 küsur bandında geziyorum daha çok hocam beni aşar sizinkiSarı sitede 15.6'' / 512GB olanlar 9-11K ortalamayla satılıyor, ben de bu yüzden aslında fikir almak için başlık açmıştım.
Ortalama 10K gibi görünüyor, ben de belirli bütçe ekleyip farklı bir model bulmak istiyorum. Sizin Max bütçeniz ne kadar?
5500 TL eder.Dostlarım; 6.08.2023 'e kadar garantili bu cihaz en optimum hangi fiyat aralığında satışa çıkarılabilir dersiniz?
Alıntıyı görüntüle
Hiç sorun değil, zaten burada amacımız beraber fikir alışverişi yaparak birbirimize yardımcı olmak.Ben 6 küsur bandında geziyorum daha çok hocam beni aşar sizinki![]()
Hiç sorun değil, zaten burada amacımız beraber fikir alışverişi yaparak birbirimize yardımcı olmak.
Maalesef enflasyon ve bilimum sebeplerden ülkede teknoloji aşırı pahalı.
14'' / 256GB şöyle bi'şey denk geldi mesela
![]()
HP AMD RYZEN 5 4500U 8G RAM 256 SSD 14.1 FHD - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1034053547
AMD Ryzen 5 4000 Serisi işlemci, 8 GB RAM, kapasiteli HP dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com