Neler Yeni

HP laptop bozuk ram

Zodyackk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alperen dereli
Pc ye sıvı teması oldu ve garantiye gönderdim 1800 TL fiyat verdiler parayı yatırdım ama pc yi yapmadan gönderdiler sonra tekrar yolladım geri geldi bu süreç çok uzun sürdü tam 70 gün ve ben bu 70 gün içinde azami tamir süresi geçtiği için tüketici hakem heyetleri ne başvuru yapmıştım bana ordan başvuru sonlanması 2 ay ya da 6 ay sürer demiştiler ama ondan önce bilgisayar geldi geri geldiğinde
pc yi kontrol ettim her şey çalışıyordu fakat bir süre sonra pc mavi ekran vermeye başladı pc açılıyor ama sürekli mavi ekran veriyor bir saatte bir sonra biraz kurcaladım ve uefi diye biyere girdim oradan bir şeyleri kontrol ettiğimde bilgisayarı testlere soktum ve bilgisayarın ram larinden biri çalışmıyordu ve hp nin bana gönderdiği kağıtta bu teslere bilgisayarı soktuğunu ve sorunsuzca bilgisayarın çalıştığını onaylanmış olduğu yazıyordu şimdi ben bu bilgisayarı tamir için açtırırsam ve ram değişimi yaparsam benim tüketici hakem heyetine yaptığım başvuru geçersiz olur mu ya da tekrar garantiye mi göndereyim ki bunu yapmak istemiyorum çünki garanti süreci 70 gün sürdü yardım edin sizce ne yapmalıyım

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
PC ye sıvı teması oldu ve garantiye gönderdim 1800 TL fiyat verdiler parayı yatırdım ama PC yi yapmadan gönderdiler sonra tekrar yolladım geri geldi bu süreç çok uzun sürdü tam 70 gün ve ben bu 70 gün içinde azami tamir süresi geçtiği için tüketici hakem heyetleri ne başvuru yapmıştım bana ordan başvuru sonlanması 2 ay ya da 6 ay sürer demiştiler ama ondan önce bilgisayar geldi geri geldiğinde
PC yi kontrol ettim her şey çalışıyordu fakat bir süre sonra PC mavi ekran vermeye başladı PC açılıyor ama sürekli mavi ekran veriyor bir saatte bir sonra biraz kurcaladım ve uefi diye biyere girdim oradan bir şeyleri kontrol ettiğimde bilgisayarı testlere soktum ve bilgisayarın ram larinden biri çalışmıyordu ve hp nin bana gönderdiği kağıtta bu teslere bilgisayarı soktuğunu ve sorunsuzca bilgisayarın çalıştığını onaylanmış olduğu yazıyordu şimdi ben bu bilgisayarı tamir için açtırırsam ve ram değişimi yaparsam benim tüketici hakem heyetine yaptığım başvuru geçersiz olur mu ya da tekrar garantiye mi göndereyim ki bunu yapmak istemiyorum çünki garanti süreci 70 gün sürdü yardım edin sizce ne yapmalıyım
Aynısı banada oldu ama benim ürünümü gondermediler bende başvuramadim sizin gibi 2 yildir boş boş oturuyom geçmiş olsun

Top Bottom