Neler Yeni

hp müşteri temsilcisi bile bilmiyor hdd takılıp takılamadığını

kdrcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kadir can şahin
HP Pavilion Gaming Laptop 15-ec2036nt​
4G8U4EA ürün numarası​

arkadaşlar bu laptop sata yuvası var mı alınca hdd takmak istiyorum. temsilciye diyorum bunda 256 gb m.2 var ben sonra hdd alıp taka bilirmiyim oda bana diyor. m.2 çıkardıktan sonra hdd sata takabilirsiniz bende diyorum m.2 girişi ile sata farklı değil mi o da bana hayır m.2 çıkarıp hdd sata takarsınız dedi. bende ona sata ile m.2 girişleri farklı değince ondan sonra ben size m.2 yerine sata satabilirsinz demedim. m.2 çıkarınca tekrar m.2 takarsınız dedim diyor.
bu laptopu olup bilen var mı kaç kere temsilcileye sorsam aynı kişi geliyor aynısı oluyor yapay zekamı nedir anlamadım?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
marilyn

m.2 çıkardıktan sonra hdd sata takabilirsiniz bende diyorum m.2 girişi ile sata farklı değil mi o da bana hayır m.2 çıkarıp hdd sata takarsınız dedi. bende ona sata ile m.2 girişleri farklı değince ondan sonra ben size m.2 yerine sata satabilirsinz demedim. m.2 çıkarınca tekrar m.2 takarsınız dedim diyor.
OWEINRIWOENRIO bu nasıl sohbet yemin ediyorum beynim yandı kovsunlar kim dediyse

laptobun altında kolayca sata takabilmen için yuva olabilir olmadı youtubeden bak söküp takma işlemlerine

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
sanırım hem hard disk hem de nvme desteği var.
tam model olarak bulamadım ama yüksek ihtimelle bu şekilde yani destekler ikisini birden

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Birkaç yıl önce laptop kullanırken fanı bozulmuştu. Garanti için hp müşteri temsilcisine yazdığımda süpürge makinesini fana tutmamı söylemişti. Pek bir şey değişmemiş anlaşılan.

kdrcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kadir can şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OWEINRIWOENRIO bu nasıl sohbet yemin ediyorum beynim yandı kovsunlar kim dediyse

laptobun altında kolayca sata takabilmen için yuva olabilir olmadı youtubeden bak söküp takma işlemlerine
birde ısrar ediyor ben öyle bir şey yazmadım diye 3 kere bağlandım hepsinde de o inci isimli kadın çıkıyor. sonra normal bir satıcıyla mesajlaştım şimdi destek varmış 1 tane boş hdd sata bölümü varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç yıl önce laptop kullanırken fanı bozulmuştu. Garanti için hp müşteri temsilcisine yazdığımda süpürge makinesini fana tutmamı söylemişti. Pek bir şey değişmemiş anlaşılan.
birde söylediğini söylüyorum kabulde etmiyor siz yanlış anladınız diyor siz m.2 çıkarıp sata ssd takılabilir diyor ya ondan sonra bilgisiz olduğunu anladım normal hepsiburada satıcısına sordum o düzgünce söyledi varmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,026
Üyeler
164,598
Son üye
gumushane01
Top Bottom