Hp omen 16 nın RTX 4070 (140 watt) intel i9 13900hx 33 gb ram 2 tb ssd ve (2560 x 1440), 240 Hz, 3 ms yanıt süreli ekranı olan 73bin tllik modeli alınır mı soğutma sistemi iyi mi? veya bu fiyata ne alınabilir
Asla alınmaz o fiyata 4080li bir laptop alırdımHp omen 16 nın RTX 4070 (140 watt) intel i9 13900hx 33 gb ram 2 tb ssd ve (2560 x 1440), 240 Hz, 3 ms yanıt süreli ekranı olan 73bin tllik modeli alınır mı soğutma sistemi iyi mi? veya bu fiyata ne alınabilir
Hp omenden memnun kaldınmıBen forumda laptop sormayı bıraktım. ilk başta legion önerdiler aldım sonra legion değil rog alınır dediler rog aldım sonra dediler ki hp omen daha iyidir hp omen aldım sonra dedim yarısından fazlası göbeği klavyeye yapışık donanım cahilleri diye yorumlayıp keyfim ne isterse onu aldım paran neye yetiyorsa işini ne görecekse kendi kendine araştırıp kendin al forum köşelerinde sürünme (genel konuşmuyorum bir kaç sürekli tavsiye veren arkadaşa ithafen söylüyüroum hemen zıplamayın)
şuanda kullanıyorum zaten ps 5 + omeni yan yana 4k monitörde kullanıyorum omen her oyunu 4k çözünürlükte en az 60 fps bana rahat oynatıyor valorantı falan 144'de rahat oynatıyor hatta setupu ekleyeyim için rahat etsin hocam.Ekran kartına göre işlemci düşük kalmışmı darboğaz olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hp omenden memnun kaldınmı
Doğru insanların lafını dinlenen çok önemli HocamBen forumda laptop sormayı bıraktım. ilk başta legion önerdiler aldım sonra legion değil rog alınır dediler rog aldım sonra dediler ki hp omen daha iyidir hp omen aldım sonra dedim yarısından fazlası göbeği klavyeye yapışık donanım cahilleri diye yorumlayıp keyfim ne isterse onu aldım paran neye yetiyorsa işini ne görecekse kendi kendine araştırıp kendin al forum köşelerinde sürünme (genel konuşmuyorum bir kaç sürekli tavsiye veren arkadaşa ithafen söylüyüroum hemen zıplamayın)
aslında demek istediğim de buydu. Doğru insanı bulamıyoruz maalesefDoğru insanların lafını dinlenen çok önemli Hocam
Doğrudur Hocamaslında demek istediğim de buydu. Doğru insanı bulamıyoruz maalesef