büyük ihtimal led kablolarından birinide kopardın öyle bişey oldu ise düzelmezAslında klavyede sorun yok sadece benim merakımdan dolayı ctrl yi çıkardım ve LED aydınlatma hjepsinde bozuldu tusu geri taktım ama LED aydınlatmayı düzeltemiyorum
valla yaa bide tuşların altında sistemli bir şekli var doğru taktım ama led aydınlatma için bilgisayarcıya götürecemFazla merak her zaman zarar :/
helal sana iyi iş başardınAslında klavyede sorun yok sadece benim merakımdan dolayı ctrl yi çıkardım ve LED aydınlatma hjepsinde bozuldu tusu geri taktım ama LED aydınlatmayı düzeltemiyorum
kabloyu lehimle birleştiremezler mi bence haklısın çünkü tüm klavyede aydınlatma bozuldu bi tek başlatma tuşu çalısıyorbüyük ihtimal LED kablolarından birinide kopardın öyle bişey oldu ise düzelmez
helal sana iyi iş başardın
helal sana iyi iş başardın
knk belki yapabilirler ama onun içinde laptopun baya bi sökülmesi gerek çok zor yapmalarıkabloyu lehimle birleştiremezler mi bence haklısın çünkü tüm klavyede aydınlatma bozuldu bi tek başlatma tuşu çalısıyor
güvenmiyosan bilgisayarcı yerine kendi servisine verebilirsin belkivalla yaa bide tuşların altında sistemli bir şekli var doğru taktım ama LED aydınlatma için bilgisayarcıya götürecem
inş ramlerim 8gb dönmem
haklısın da tek bi tuşun olduğu yerde oldu bu yani yerini bilmeleri kolaylık sağlamaz mıknk belki yapabilirler ama onun içinde laptopun baya bi sökülmesi gerek çok zor yapmaları
yok ondan değil lehimliyecekleri yeri bilselerde sökmeleri gerekir birde cihazın garantisi varsa aly kapak söküldüğü an garanti gg oluyorhaklısın da tek bi tuşun olduğu yerde oldu bu yani yerini bilmeleri kolaylık sağlamaz mı
uzun sürmez mi ama güvendiğim yer var sadece ironi olarak yazdım bizim oradaki bilgisayarcıya götürdüydüm süs köpeği boyutundaki hiçbir oyunu açmayan kasanın içine gt210 takti ve 2020ye kadar kullandım 8gb rami vardıgüvenmiyosan bilgisayarcı yerine kendi servisine verebilirsin belki
Hee iyi ozaman götüruzun sürmez mi ama güvendiğim yer var sadece ironi olarak yazdım bizim oradaki bilgisayarcıya götürdüydüm süs köpeği boyutundaki hiçbir oyunu açmayan kasanın içine gt210 takti ve 2020ye kadar kullandım 8gb rami vardı