Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,374
75W görünüyor.Ekran kartı kaç TDP watt ?? Bilen kullanan var mi
75W görünüyor.Ekran kartı kaç TDP watt ?? Bilen kullanan var mi
bu modellerde 120 idi sanırım yanlış olmasın tam emin değilim bilenler düzeltirEkran kartı kaç TDP watt ?? Bilen kullanan var mi
bu modellerde 120 idi sanırım yanlış olmasın tam emin değilim bilenler düzeltir
75 yazdı arkadaş75W görünüyor.
Doğrudur hocam ben onu yazmayı unuttum ama dediğim gibi iGPU olmadan bi anlamı olmuyor.7735HS'de GTX 1650'den iyi dahili GPU var. 7435HS'de yok sadece. XX35 demek doğru olmaz yani. Ayrıca 95W'tan sonrası 4050-4060-4070 için farketmiyor. 100W da 140W da olsa FPS aynı bu 3 GPU için.
Emre yakalamışken sorayım.Bu konu indirim konusu degil ve yanlis kategori diye raporladim.Fakat reddedilmis.Tam olarak indirim olmayan konulari ne olarak raporlamam gerek?75W görünüyor.
Alıntıyı görüntüle
Ekran kaç w reisBu fiyata alınabilecek en iyi laptoplardan victusun başka modelini kullanıyorum kasa plastik olmasa en iyi gamingler arasına girer. Bu özelliklere Bu fiyat iyi bence
Ben uzun bir süre kimseye Victus önermeyi düşünmüyorum. Su sıcaklık sensöründe mi bir sıkıntı varmış. Benim arkadaş 3 ay garantiye vermek için uğraştı. Şimdi de 28 Marttan beri serviste. İkinci kez anakart siparişi verdiler servisteVictus 15 serisine diğer serilere göre daha detaylı bakmak gerek. Victus 16'da bile sorun belirmeye başlamışken Victus 15'ler de bu konuda eksik kalmıyor. CPU ve GPU'nun gücünden ziyade bunu ne kadar iyi verebildiği de önemli.
Laptop kategorisinde de bu kadar yazılıyor, bahsediliyor. Birçok defa Victus 15 özelinde de bahsedilmiştir. Alınabilir modelleri önerirken bile ateş püskürten çok, özellik var ancak ne denli var bu önemli. Detaylı bilgi sahipliği var mı mesela bu model hakkında?
Ne arıza çıkarsa çıksın anakart değişiyor, kısa veya uzun vadede aynı sorun tekrar belirebiliyor. Alanlara sağlık olsun.Ben uzun bir süre kimseye Victus önermeyi düşünmüyorum. Su sıcaklık sensöründe mi bir sıkıntı varmış. Benim arkadaş 3 ay garantiye vermek için uğraştı. Şimdi de 28 Marttan beri serviste. İkinci kez anakart siparişi verdiler serviste![]()