HP Victus 15 vs Gigabyte A16

wallcroft

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
38000

İki bilgisayar arasında karar vermekte zorlanıyorum.
HP Victus, 4060-8GB-(muhtemelen 60-75w) ile daha önde, ama Gigabyte hem işlemci hem yüksek güvenirlik ve 1 TB alan bakımından da daha cazip geliyor. Sanki HP alsam sorun yaşayacak, Gigabyte alsam stabil kullanabilecek gibi hissediyorum.

Hangisini önerirsiniz ya da bu bütçeye önereceğiniz daha iyi bir şey var mı?

Hall sensör bu modelde yok denilmiş ama sonuçta yine de kumar.
Sanırım yeni versiyon bu cihaz. %99 çözmüşlerdir bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel olarak kullanıyorum 4 gün oldu geleli. Performansından memnunum altına bir stant alınınca çok daha iyi oluyor. Isınma sorunu yok. Eksileri diyebileceğim ekran paneli giriş seviye kalıyor. 8+8 şeklinde RAM'le geliyor yeterli ama yükseltme için müsait sayılmaz Samsung bellekler kullanıyor. SSD slotu tek. İçinde Western Digital SN5000s bulunuyor. Ekran kartının 75 watt olması bir eksi ancak fiyatına göre gayet verimli.

Demiş birisi başka forumda.

Sanırım yeni versiyon bu cihaz. %99 çözmüşlerdir bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel olarak kullanıyorum 4 gün oldu geleli. Performansından memnunum altına bir stant alınınca çok daha iyi oluyor. Isınma sorunu yok. Eksileri diyebileceğim ekran paneli giriş seviye kalıyor. 8+8 şeklinde RAM'le geliyor yeterli ama yükseltme için müsait sayılmaz Samsung bellekler kullanıyor. SSD slotu tek. İçinde Western Digital SN5000s bulunuyor. Ekran kartının 75 watt olması bir eksi ancak fiyatına göre gayet verimli.

Demiş birisi başka forumda.

Ekranı 144Hz. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum, Gigabyte'taki 165Hz'ye göre çok fark olur mu?

Ekranın ms oranı farkeder hocam onuda ben ben bilmiyorum öğrenmek lazım satıcılara sorup.

Hocam sanırım HP Victus modeli alacağım, donanım olarak Gigabyte'tan daha iyi geldi. Ama bu modelin kronik sorunu olup olmadığını cidden öğrenmem gerekiyor özellikle Hall Sensör, emin olup almak istiyorum. 😬

Hocam sanırım HP Victus modeli alacağım, donanım olarak Gigabyte'tan daha iyi geldi. Ama bu modelin kronik sorunu olup olmadığını cidden öğrenmem gerekiyor özellikle Hall Sensör, emin olup almak istiyorum. 😬
Olsa bile servisi çözümünü bulmuş sanırım farklı bir forumdaki admin video çekip atmış youtubeye.

Geri