Neler Yeni

Yardım HP VİCTUS 16,1 Alınır Mı ?

drgustav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
gustav zappa
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali

alınır mı 3ds max vb programalarda sorun yaşatır mı yardımcı olur musunuz? teşekkür ederim iyi forumlar
Soğutması çok iyi değil diyorlar.

Fatih_u

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Fatih ucar
Özelliklere göre çok iyi bence . Bu fiyatta 1650 ve 1650ti modeller satılıyor . İşlemcide yeni nesil 5600h fakat eksi yönleri bu ekran kartına 60hz ekran ve SSD ile ram den kısmıs olmaları . Fakat ileride bir SSD bir ram daha eklerim diyorsan en mantıklı tercih bence 8k da bu laptop . Zaten 8.9k ya 500gb 16 ram versiyonu da var . Bir diğer konu ise ısınma . Isınıyor dedikodusu dolanıyor ama yeni laptop olduğu için yerli incelemeleri geçtim yabancı kaynaklı bile az . Fakat bir tane buldum oyun testi ve sıcaklık değerleri gözüküyor ve baktigidma pubg de işlemcinin +90 derceeyi gördüğü bariz . Diğer oyunlarda da ortalama 80-85 civarı gibi ama uzun süreli kullanımda büyük ihtimal onlarda +90 görüyordur . Ekran kartı daha serin duruyor . Linki bırakıyorum sizde bakarsınız bu değerler biraz yüksek gibi geldi bana çünkü videoda kısa süreli test yapıyor . Başına geçip 1.5 / 2 saat oyun oynansa daha da yüksek olur gibi tahmin ediyorum fakat yine de ürün fiyatina göre tercih edilebilir .

Video linki :

Top Bottom