Neler Yeni

Yardım HP Victus 16.1 d1010nt ses driver sorunu

yusuf34

80+ Silver
YA NİYE KİMSE CEVAP VERMİYOR FORUMDA HP VİCTUS WİNDOWS 10 PRO KURDUM YALNIZ SES DRİVERI KURLMUYOR YÜKLÜYORUM HALA TANIMIYOR ACİL YARDIMCI OLURMUSUNUZ
@rtxcan

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    179.8 KB · Hit: 300
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bahram
kanka 2 tane var biri intel biri nvidia drive manager den otomatik olarak kur

QRuder

80+ Silver
ben kurdum olmadı sonra realtek ses driveri indirip ardından win 11 kurdum güncelleri yaptım vs. sonra tanıdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende aynı şekilde sordum zamanında kimse yardımcı olmamıstı bu sorunla ya karsılasan yok ya da çözmeyi bilmeyen çok

Ohop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Orhan
Hocam ses kartını kuruyorum ama ses her seferinde sini bozucu şekilde hani eski USB hoparlör bağlandığında cızırtıli bı sesle pıt diye bağlanır ya onu yapıyor cildiricam sizde de aynı mı acaba

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ses kartını kuruyorum ama ses her seferinde sini bozucu şekilde hani eski USB hoparlör bağlandığında cızırtıli bı sesle pıt diye bağlanır ya onu yapıyor cildiricam sizde de aynı mı acaba
O geçiyor zamanla windows 10 kurdum güzem şekilde çalışıyor

Ohop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Orhan
Buradan baktığımda da hiç bulmuyorum sanırım yarın teknik servise gidicem her şey kusursuz güzel laptop bı bu sıkıntı oldu

Windows 10 ve 11de denedim yeni aldım bende dikkatimi çektikçe sinir olmaya başladım

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan baktığımda da hiç bulmuyorum sanırım yarın teknik servise gidicem her şey kusursuz güzel laptop bı bu sıkıntı oldu

Windows 10 ve 11de denedim yeni aldım bende dikkatimi çektikçe sinir olmaya başladım
Driver booster programını kur lisans anahtarı bulup kur bitiyor ses driverını kuruyor

Ohop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Orhan
hocam yapıyorum ancak halen devam ediyor artık garantiye göndermeyi düşünüyorum müsait olduğum bi vakit

yusuf34

80+ Silver
hocam yapıyorum ancak halen devam ediyor artık garantiye göndermeyi düşünüyorum müsait olduğum bi vakit
Uzaktan bağlantı kurabilirim tapıyım isterseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,598
Üyeler
172,860
Son üye
HalitT.
Top Bottom