Neler Yeni

Hp victus 16 alınır mı? alınmazsa öneriniz varmı max 33k

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
MERİÇ YILMAZ
Hp victus 16 alınır mı?
Bu modeli:
HP Victus 16-S0049NT 892P7EA R7-7840HS 32 GB 1 TB SSD 6 GB RTX4050 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar 35.499 TL yerine 33.799 TL
https://www.n11.com/urun/hp-victus-...-dizustu-bilgisayar-40346298?magaza=vpbilisim
Veya başka bu fiyat bandında laptop önerisi verebilirmisiniz

Daha iyisi yok

Farex

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
MERİÇ YILMAZ
Kardeşim şu victusları önermeyin beş para etmez cihazlar firmayı zaten söylemiyorum gider ayak müşterilerin yarısını dolandırdılar yetmedi mi çocuk aklınızla başkasının canını yakmayın.
Çocuk aklınızla derken reis
Neye dayanarak dedin söyler misin
Detaylı bir sürü inceleme izledim forum okudum sadece ekran da %100 srgb yalanı döndü o doğru onun haricinde gayet iyi neden öyle dedin ki

Farex

80+ Silver
Çocuk aklınızla derken reis
Neye dayanarak dedin söyler misin
Detaylı bir sürü inceleme izledim forum okudum sadece ekran da %100 srgb yalanı döndü o doğru onun haricinde gayet iyi neden öyle dedin ki
anakartı sağlam değil ileriye dönük olarak uzun vadeli cihaz değil ısınma sorunları var daha ne sayayım kaliteli cihaz deği ben aldım iade yaptım ertesi günü ki vatandan elden teslim aldım normalde vatanda iade süreci yetkili servis kararıyla olurken ben orada direk iade yaptırdım böyle bir politikası olmamasına rağmen anlatabildim mi.

xTURANN

80+ Silver
Kardeşim şu victusları önermeyin beş para etmez cihazlar firmayı zaten söylemiyorum gider ayak müşterilerin yarısını dolandırdılar yetmedi mi çocuk aklınızla başkasının canını yakmayın.
Bunun kanıtlarını sunmadığın takdirde "boş", "karalayıcı" bir yorum.
9 Aydır Victus 16 S0023NT Kullanıyorum, 1 Tane Sorun Yaşamadım. Şimdi şey mi diyeceksin, sen şanslıymışsın, cihazları kötü falan filan ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
MERİÇ YILMAZ
anakartı sağlam değil ileriye dönük olarak uzun vadeli cihaz değil ısınma sorunları var daha ne sayayım kaliteli cihaz deği ben aldım iade yaptım ertesi günü ki vatandan elden teslim aldım normalde vatanda iade süreci yetkili servis kararıyla olurken ben orada direk iade yaptırdım böyle bir politikası olmamasına rağmen anlatabildim mi.
hangi modeli aldın ve ne zaman

byfaresiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
faresiz
Kişinin parası ne kadar arkadaş hadi onu alma şunu alma ee elime fazladan parayı kim sayacak eyvallah kronik sıkıntısı vardır da yine diyorum parası kadar konuşuyor herkes, yoksa herkes istiyor sağlamını iyisini.

Farex

80+ Silver
9 Aydır Victus 16 S0023NT Kullanıyorum, 1 Tane Sorun Yaşamadım. Şimdi şey mi diyeceksin, sen şanslıymışsın, cihazları kötü falan filan ?
Sen kullandın on numara cihaz kardeşim sana iyi denk geldi tüm cihazları iyi zaten birşeyi bilmeden yorum yapmadın kendim bizzat deneyimledim yaşadım burada cahjil cahil yorum yapmayın siz aldınız diye fanboyluk da yapmayın casper alıp övenlerden farkınız yok.

xTURANN

80+ Silver
hangi modeli aldın ve ne zaman
Victus 15 almıştır umarım da kahkaha atarım şurada. Isınma sorunu yok cihazın. Evet belki anakart kalitesi kötü, belki limitörler var ama bu paraya daha iyisi yok. 2k - 5k - 10k üstüne vardır bilemem, fiyat farkına bakılınca yine bunun üstüne yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
MERİÇ YILMAZ
Dediğin gibi direkt olarak kötülemek doğru değil sorun yaşamış olabilir ama (çocuk aklınızla) önermeyin demesi her şeyi açıklıyor

Siaus

80+
ben kullanıyorum memnunum gayet herkes beğenecek diye bir kaide yok tabii ki ama direkt önermeyin almayın demek saçma bence

xTURANN

80+ Silver
Sen kullandın on numara cihaz kardeşim sana iyi denk geldi tüm cihazları iyi zaten birşeyi bilmeden yorum yapmadın kendim bizzat deneyimledim yaşadım burada cahjil cahil yorum yapmayın siz aldınız diye fanboyluk da yapmayın casper alıp övenlerden farkınız yok.
Aldığın cihaz neydi ? Victus 15 mi ?

Top Bottom