Neler Yeni

Hp victus 16-s1029nt alınır mı?

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
MSI in üst seviye dışında bir laptopunu tavsiye etmem 4070 li bir acer predator helios neo alabilirsiniz gene intel işlemcili ve HX li tabi i7 ama attığınız MSI daki işlemciden güçlü i9 ile alakası yok ama olayın katana limitli olduğu için biraz sorun yaşatabilir ama şunu diyebilirim ki katana limit ile beraber düzgün çalışabilir fakat ekran kartı 105 watt gerektiği yerde beslemeyebilir ve işlemci limitli gerektiği yerde güç alamaya bilir bundan dolayı kendinden limitli cihazları tavsiye etmiyorum.
Bu nasıl hocam? Asus Tuf A15'ten daha mantıklı geldi bana.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Coil Whine dediğimiz ses olabilir ama onun dışında bir sorun çıkaracağını sanmam.
Hocam Acer Nitro 16 ile Asus Rog arasında kaldım. RTX 4070'i de çıkardım artık aklımdan. 45k üstü verecek değilim bir laptopa. Bu Coil Whine sorunu ne oluyor tam olarak? Msi Katana, HP Victus'u kafadan sildim artık zaten. Yorumlarınızı okudum muhtemelen meslektaşız. Mühendissiniz, mühendisin halinden mühendis anlar. Satın alma işini biraz uzattım ama 45k'da kolay kazanılmıyor maalesef imanımız gevriyor şantiyelerde. Nitro16 ile ROG G16 arasında hangisi tercih edilmeli?

Top Bottom