müşteri hizmetlerini arayın deneyimlerime göre hp bu tür destek konularında baya başarılı200w adaptörüm su temasından dolayı bozuldu ve yeni veya ikinci el almak istiyorum fiyat konusunda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum
hocam tam olarak nasıl bir su teması var? olay nasıl oldu ne kadar sıvı teması oldu? Şase yaptı mı hiç kıvılcım çıktı mı ya da patladı mı? Duruma göre ürünü sizden satın alabilirim belki200w adaptörüm su temasından dolayı bozuldu ve yeni veya ikinci el almak istiyorum fiyat konusunda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum
data servis veya notebook depodan temin edebilirsin200w adaptörüm su temasından dolayı bozuldu ve yeni veya ikinci el almak istiyorum fiyat konusunda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum
Adaptörden pcye kadar olan kısım su içinde bekledi hemen hemen adaptörün alt kısımdan yarıya kadarhocam tam olarak nasıl bir su teması var? olay nasıl oldu ne kadar sıvı teması oldu? Şase yaptı mı hiç kıvılcım çıktı mı ya da patladı mı? Duruma göre ürünü sizden satın alabilirim belki
Biraz kuruttum 2 gün sonra pcye taktım çalışmadı ucundanda beni çarptı şalteri attırıyodu açıkçası şuan bi farklılık varmı bilmiyorumAdaptörden pcye kadar olan kısım su içinde bekledi hemen hemen adaptörün alt kısımdan yarıya kadar
ne yapacaksınız adaptörü çöpe mi atacaksınız?Adaptörden pcye kadar olan kısım su içinde bekledi hemen hemen adaptörün alt kısımdan yarıya kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biraz kuruttum 2 gün sonra pcye taktım çalışmadı ucundanda beni çarptı şalteri attırıyodu açıkçası şuan bi farklılık varmı bilmiyorum
Sen ne yapacaksın bilmiyorum ama güzel bi adaptör bulmama yardımcı olursan ücretsiz veririmne yapacaksınız adaptörü çöpe mi atacaksınız?
bir miktar verip alabilirim sizden kabul ederseniz ha tabii ücretsiz veririm derseniz ayrı
2. mesajdaki arkadaşın dediği gibi bir ulaşın müşteri hizmetlerine. Garantiniz vardır inşallah. Yoksa pek yardımcı olacaklarını sanmıyorum. Garanti olması yardımcı olacakları anlamına da gelmez tabii ki. internette 3k dan satıyorlar orjinal mi emin değilim görünüş olarak orjinal tasarım ama.
Hocam orjinal adaptöründen başkasını kullanmanı tavsiye etmem. Yardımcı olmaya çalışıyorum zaten bunu asla ürün için yapmam. Benim alanım elektrik elektronik. Bu cihazı onarmaya çalışırım işe yararsa güç kaynağı olarak kullanırım.Sen ne yapacaksın bilmiyorum ama güzel bi adaptör bulmama yardımcı olursan ücretsiz veririm