Neler Yeni

Yardım Hp Victus Menteşe Açıklık Farkı

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İlyas Acar
Arkadaşlar yeni aldığım HP Victus da sağ menteşe ve sol menteşenin açıklık farkı var. Bu normal midir yoksa benim cihazda sorun mu var. Aynı cihaz kullanan varsa bakabilir mi rica ediyorum
<3
WhatsApp Görsel 2023-03-22 saat 13.56.45.jpg
WhatsApp Görsel 2023-03-22 saat 13.56.48.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Açılma kapanma vb hiçbir sorun yok. Başka bir forum da aynı durumda kalan başka birini de gördüm. Sizce ne yapmam lazım

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
Ekranı yukarı kaldırıp aşağı indirirken bir ses çıkarıyor mu? zorluk falan çıkarıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sinan Keşli
Arkadaşlar yeni aldığım HP Victus da sağ menteşe ve sol menteşenin açıklık farkı var. Bu normal midir yoksa benim cihazda sorun mu var. Aynı cihaz kullanan varsa bakabilir mi rica ediyorum
<3
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açılma kapanma vb hiçbir sorun yok. Başka bir forum da aynı durumda kalan başka birini de gördüm. Sizce ne yapmam lazım
Kronik diye biliyorum victuslarda alacaktım yaklaşmadım bundan sebep, ekran sarsılma, sallanma gibi problemleri var mı

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
tam yazarken cevapladın xd neyse bi inceleme videolarına falan bakıcam normal bir durum mu diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İlyas Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekranı yukarı kaldırıp aşağı indirirken bir ses çıkarıyor mu? zorluk falan çıkarıyor mu?
hiçbir zorluk yok hatta ortadan tek el ile kaldırınca gövdesi bile oynamıyor altını tutup açmama bile gerek yok monster da olduğu gibi

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
ne sorun ne problem var kardesım normal

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İlyas Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kronik diye biliyorum victuslarda alacaktım yaklaşmadım bundan sebep, ekran sarsılma, sallanma gibi problemleri var mı
ekran sarsılmasına ben de takılmıştım almadan önce fakat hiçbir sorun yok o konu da

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sinan Keşli
ekran sarsılmasına ben de takılmıştım almadan önce fakat hiçbir sorun yok o konu da
Etrafında işini iyi yapan birisi varsa göster. Çoğu usta cihazı açtığında vidasını vs eksik taktığı için garantiden çıkabiliyor cihaz. İşini işi yapan birisine göster veya direk garantiye yolla çözümü vardır. Ama bu şekilde kullanırsan da bir şey olmaz gibi geliyor bana

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
1679483198364.png

Başka bir video incelemesindeki HP Victus'un menteşelerinde azıcıkta olsa fark olduğu belli oluyor. Sağdaki biraz daha acık soldakine göre. soldaki direkt kaplamıs.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
ismail
bu çeşit bir takıntı normal değil kullandığın cihazda sorun yok

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
Bunun ne kadar sorun teşkil edeceğini bilmiyorum ve bence pek te etmez basla soruna yol açmıyorsa ama cok kafana takılırsa istersen bi götür baktır veya mağazalarda sergilenen victus modelleri var bir sürü laptopla beraber. Denk gelirsen bir bak ordaki victus modeli ile seninki aynı mı duruyor.

coldplay

80+ Bronze
Bende de durum bu şekilde sorun olacağını düşünmüyorum, ekranı kapatma ve açma durumunda çıt tarzı ses çıkarıyorsa da sorun olmayacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,676
Üyeler
162,714
Son üye
piricat
Top Bottom