HP Victus servis sorunu

Reaksiyon skoru
1
Dostlar HP Victus 16-S0008NT modelini aldım 1.5 hafta kullandıktan sonra sol hoparlörden cızırtılar gelmeye başladı önce Instagram'dan yazdım birkaç öneri yaptılar işe yaramadı sonra sitenin linkini attı oradanda WhatsApp desteğe yönlendirdi oradanda Türkiye hesabına yazınca "mesajınız teslim edilemedi. Bu işletme, ülkenizin telefon koduna sahip telefon numaralarıyla sohbet edemiyor" diyor ne yapmam lazım.

Hocam ses sürücülerini DDU ile kaldırın. Ardından yeni sürücüleri yükleyin, hatta isterseniz yüklemeyin ve bilgisayara reset atın. Otomatik kendisi kursun. Eğer sorun devam ederse donanım kaynaklıdır diyebiliriz. Öncelikle sorunun kaynağını belirlememiz daha iyi olur.

Hocam ses sürücülerini DDU ile kaldırın. Ardından yeni sürücüleri yükleyin, hatta isterseniz yüklemeyin ve bilgisayara reset atın. Otomatik kendisi kursun. Eğer sorun devam ederse donanım kaynaklıdır diyebiliriz. Öncelikle sorunun kaynağını belirlememiz daha iyi olur.
Hocam ilk kez laptop sahibi oldum dediklerinizi daha basite indirgeyebilirmisiniz yada youtube da anlatan bir video varmı

Hocam ilk kez laptop sahibi oldum dediklerinizi daha basite indirgeyebilirmisiniz yada youtube da anlatan bir video varmı
Ddu ile ses kartını kaldırmanızı söylüyor. Sonrasında windows update'den güncelleme denetlemesi yapmanızı istiyor. Windows kendi kursun diyor sürücüyü.

Hocam şimdi DDU adındaki bir program ile ses sürücülerini kaldıracağız.
Ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra sorunun düzeldiğini kontrol edin. Eğer devam ederse sorun donanım kaynaklıdır diyebiliriz.

Geri