Neler Yeni

Hpool kullanımı ve son günlerdeki sorunlar :

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Hpool da Online plotlarım çalışıyor, Madencim online gözüküyor. revenue ve contribution kısımları 29 mayısda kaldı artmadı o günden sonra.

Not : Hpool minimum ödeme limitini 0.1 Chia ya düşürdü bundan dolayı 7 gündür kapalıydı sistem tekrar geri açtım.

Son sürüm chia-miner kullanıyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı ? Undistribute Mined önceden artardı artık hep 0. Banlama olmuş topluca banlanıp banlanmadığımı nereden öğrenebilirim ?

1622880947558.png

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hpool da Online plotlarım çalışıyor, Madencim online gözüküyor. revenue ve contribution kısımları 29 mayısda kaldı artmadı o günden sonra.

Not : Hpool minimum ödeme limitini 0.1 Chia ya düşürdü bundan dolayı 7 gündür kapalıydı sistem tekrar geri açtım.

Son sürüm chia-miner kullanıyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı ? Undistribute Mined önceden artardı artık hep 0. Banlama olmuş topluca banlanıp banlanmadığımı nereden öğrenebilirim ?

Alıntıyı görüntüle
Minimum 2TB limiti vardı belki 3TB'a yükselmiştir.

Chia'nın kendi uygulamasından da kazım yaptıysan, hakkında soruşturma yapıyorlardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2tb minimum şuan. 8tb aldım gelecek ama kazım yapması lazımdı 29 mayısda da 2tb diyordu yapıyordu anlamadım loglarda hatada yok.
Solo mining samanlıkta kıl aramak gibi mantıksız havuz her zaman daha mantıklı hele 0.1 chia ödeme olmuşken. Acaba diğer havuzlar ne zaman açacaklar flexpool takip ediyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Atyxah

80+ Silver
1 tb hdd nin 700 gb sını sadece pc yi kullandığım zamanlarda kullansam kar edermiyim veya ne kadar ederim aylık 50 lira çok bile gelir usb hdd var wd elementes

Top Bottom