Neler Yeni

Huawei Matebook D 16 veya benzeri laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Melih
Merhabalar bu sene yatay geçiş ile bölüm değiştirdim. Bu yüzden şehir dışına gitmem gerekecek. Şu an kullandığım sistem R5 1600AF, Gtx1650super parçalarından oluşuyor. Şehir dışında olacağım için oyun oynamaya vaktim olmaz diye düşünüyorum, eve geldiğimde ise artık oyun oynamam herhalde. Bilgisayarı kullanım senaryoma göre şarjı uzun gidecek bir laptop arayışına girdim. Çünkü yurt odasında veya okulda prize bağlı olmak istemiyorum. İlk olarak oyuncu bilgisayarı almak istedim fakat şarjları 2 3 saat gidiyormuş en fazla bu sürelerde çok kısa. 4k bir bütçem var evdeki bilgisayarı da 5.2k civarı bir paraya satsam 9.2k gibi para olacak elimde. Aklımda huawei matebook D 16 var. 8300tl gibi bir fiyata satılıyor. Bilgisayarımı satıp üstüne ekleme yaparak almak ne kadar mantıklı sizce ? Yoksa oyuncu bilgisayarlarına mı yönelmeliyim ? Bu arada elektronik ve haberleşme okuyacağım çok fazla sistem gerektiren programlar kullanmayacağız diye biliyorum bu konuda (hangi programları kullanacağım) bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,717
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom