berkyildiz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- Berk YILDIZ
Telefonumun ekranı daha önceden batarya şişmesi yüzünden ön camı orta kenarlardan kırıldı bu yüzden de telefonun sol ve sağ kısımlarında ufak bir ışık sızması kadar açıklık var. telefonu dezenfektanla ekranını dezenfekte ediyordum fakat ekranı ıslatıp ardından 1 saniye bile geçmeden kuru mendille silmeme rağmen telefonun ekranında ilk başta hafif saydam olan siyah lekeler gelmeye başladı. içine sıvı girdiğini sanmıyorum girdiyse de yanından hafif girdi ve öyle kaldı çünkü telefonu dezenfekte etmemden beri hep aynı pozisyonda tuttum dezenfektan suyu kaçmasın diye. Yukarılara dezenfektan suyu ulaşmasa bile siyah leke neredeyse ekranın tamamını kaplamaya başladı. Ben de ekranı ısıtarak siyah lekenin büyük bi kısmından kurtuldum ama bu sefer de telefon full parlaklıktayken full parlak değil. Ekranın ortalarında beyaz parlaklıklar var onlar da gerçekte olması gereken ekran parlaklığı düzeyim. Telefondan çok anlamam içini açıp bakabilen bir insan değilim. Bugün sıvı temasının 2.günüydü. 3. gününe girecek birazdan. Bataryada ve jak girişlerinde temas yok. Batarya hala aynı eski performansında ve tüketimi de aynı. Anakart da sorunsuz. Tek sıkıntı o siyah saydamlıktan çok az belli olacak şekilde ekranda kaldı. O saydamlığı gidermek için ekran değil de sadece ön cam değiştirtsem düzelir mi? panellere kadar ulaşacağını sanmıyorum. Telefonu dezenfekte ettiğimden beri aynı pozisyonda aynı açıda tutuyorum yayılmış olamaz.