Neler Yeni

Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5G Modem

2Pac.mp4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Çelik
Bu modemi hiç kullanmış olan var mı ? çekimi gücü vs nasıl oyunlardaki pingleri nasıl hat ile kullanıcam anladığınız üzere tavsiye edebileceğiniz bir modem fln varmı, 4.5g hatlı modem olarak ? Teşekkürler :)

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Bu modemi hiç kullanmış olan var mı ? çekimi gücü vs nasıl oyunlardaki pingleri nasıl hat ile kullanıcam anladığınız üzere tavsiye edebileceğiniz bir modem fln varmı, 4.5g hatlı modem olarak ? Teşekkürler :)
16 mbsn mi ne değil mi internet? Ek olarak yüksek olabilir ping. Baz istasyonuna bağlanıyorsunuz sonuçta ve bu ülkede çoğu yerde adsl hızında mobil veri. Bazı yerlerde 35-150 arası değişiyor sanırsam.

2Pac.mp4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
turktelekom magnet kullanıyorum tcl cihaz verdiler onunla cs2 de aldığım ping 100 küsür oluyor sim kartını telefona takıyorum 70 ile 100 oluyor cihazın çekim gücü biraz düşük ve kalitesiz 20 ila 30 mbps arası download veriyor cihaz sadece çekim gücü düşük en azından daha kuvvetli bir cihaz alırsam daha iyi ping seviyesi görürüüm diye umuyorum

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Berk
Hat üzerinden internet alacaksın. Stabil olmayacak, pingin dalgalanır sürekli. Ben tavsiye etmem.

2Pac.mp4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapayım o zaman intenret kullanmayayım çünkü altyapım yok olsa zaten niye bunla uğraşayım vdsl-dsl veya fiber alırdım türktelekom sağolsun mükemmel internet hizmetleri verdikleri için :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,325
Üyeler
165,334
Son üye
leonkennedy
Top Bottom