Neler Yeni

Huawei Watch Fit 3 vs Apple Watch se 2 44 mm (2023)

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Bala
İyi forumlar herkese, biraz alakasız gibi görünen bir soru farkındayım. Watch Fit 3 uygun fiyatı ve sunduklarıyla fp kralı ünvanını hakeden ve beni içine çeken bir saat oldu ama aklımın bir köşesinde Apple watch se 2 var. Sadece şunu sormak istiyorum: (İphone 13 kullanıyorum) aradaki yaklaşık 4000-5000 tl’lik farka değer mi Apple watch almak? Kullanan ve deneyimi olan birinden duymak isterim. İkisininde spor takibinden, işlevselliğinden vs hiç şüphem yok fakat Apple watch’u her gün şarj etme durumu da var. Birde bazı kişiler bluetooth bağlantı kopmaları oluyor demiş, bir aydır iphone’um huawei band 8’e bağlı bir kere koptuğunu görmedim doğru mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mete KARABACAK
Knk ben apple watch 8 , airpods 2.nesil , iphone 13 üçlüsünü kullanıyorum gereçten messi suarez neymar 3 lü gibi çalışıyorlar inanılmaz uyumlu tek sıkıntı pil süresi her gün sarj etmek insanı yoruyor ama aradki fark konusu senin eknomine bağlı gerçkten zorlanarak vereceksen verme ama ekonmik bakımından rahatsan ver derim

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Bala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk ben apple watch 8 , airpods 2.nesil , iphone 13 üçlüsünü kullanıyorum gereçten messi suarez neymar 3 lü gibi çalışıyorlar inanılmaz uyumlu tek sıkıntı pil süresi her gün sarj etmek insanı yoruyor ama aradki fark konusu senin eknomine bağlı gerçkten zorlanarak vereceksen verme ama ekonmik bakımından rahatsan ver derim
Anladım hocam Apple’ın ekosistemine laf yok zaten. Ama doğru diyorsunuz hem ekonomi hem her gün şarj durumu için gerek olduğunu sanmıyorum şuan için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,428
Üyeler
171,916
Son üye
Rüzgar Gürünlü
Top Bottom