Hüda-Par Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: Türk bayrağı değil Türkiye bayrağı denmeli

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Türk bayrağı Türk bayrağı Türk bayrağı 🇹🇷
Bu *** seçimlerde susturulacak ben Türküm bayrağımızda Türk kanıyla yıkanmıştır yani Türk bayrağıdır
Ne diyelim Arap bayrağı filan mı bize ihanet edenler gibi
Bu bayrak altında koca bir Türk vatan çarpıştı o zaman nerdeydiler Türk bayrağı değil ya
*** Boşa nefes alan amfibisi
*** israfı (hakaret olarak değil gerçeği söylüyorum)olmak böyle bir şey 15 yaşında olgunmuş yapma ya *** israfı seni

Son düzenleme:
Gel ben sana anlatayım türk bayrağını

bayrak bizim toprak da bizim direği bunlara

Türk bayrağı Türk bayrağı Türk bayrağı 🇹🇷
Bu *** seçimlerde susturulacak ben Türküm bayrağımızda Türk kanıyla yıkanmıştır yani Türk bayrağıdır
Ne diyelim Arap bayrağı filan mı bize ihanet edenler gibi
Bu bayrak altında koca bir Türk vatan çarpıştı o zaman nerdeydiler Türk bayrağı değil ya
*** Boşa nefes alan amfibisi
*** israfı (hakaret olarak değil gerçeği söylüyorum)olmak böyle bir şey 15 yaşında olgunmuş yapma ya *** israfı seni
Hakaret olmamasına rağmen hakaret uyarısı atan moda teşekkür ederim saçma bir karar nerde hakaret var
Kendim bilerek sansürledim itirazıda reddederler mis

Yani ha fetö ha bunlar.
Aynı bunları görünce aklıma nedense Deva partisi geliyor.
Farklı gibi duruyorlar ama aynılar :D
Neyse
Türkiye kahvesi alabilir miyim?

Bu zihniyetteki birinin parti kurması mı, yoksa bu partiye oy verilmesi mi, yoksa bu parti ile seçim ortaklığı yapılması mı daha kötü bilemedim.

Bu dayılar bize ne gördünüz ki diyorlar ya.
Bizim şu 10 yılda gördüğümüz cumhuriyet tarihinin neresinde var ?

paylaştığınız " nihal " adlı hesabın diğer tweetlerinide okudum türkiyeyi cidden bu kadar gerikafalı olduğunu düşünememiştim . İnsanlar genelde imam nikahı falan yapıyorlar veya böyle tarikatlar falan bu işlerle uğraşıyorlar ama benim bildiğim en önce gönül olmalı islamdada zaten olması gereken bu iki kişinin görüşüp birbirlerini tanıyıp ona göre karar vermesi ( bunu tam hatırlamıyor olabilirim yani yanlış bilgi vermek istemem ama temel bunun gibi bir şeydi )
birde hüdaparın genel başkanı bir kişinin çocuk sıfatını taşıması için kişinin düşüncesine bırakmış ama kesinlikle yanlış . Düşünsenize , bu mantığa göre 50 yaşında bile çocuk olabilirim veya 5 yaşından sonra çocuk olmayabilirim . Galiba adam ahlak kavramıyla karıştırmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri