Hüda-Par Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: Türk bayrağı değil Türkiye bayrağı denmeli

Hala bu partiyi sırf cumhur ittifakında diye savunan at gözlüler var. Yazık lan onlara.
Akpyi tutmuyorum savunmuyorum ama chp hdp ittifakinda da ayni şey geçerli adamlar sirf oy toplayabilmek için her dediklerine he diyolar , bu hayatinda hiç bi şeye yaramayan yaramicak olan başkalarinin düşünceleriyle hareket eden bazi genç kesim de hdpyi savunuyor sırf chpyle ittifak halinde olduklari için, yani iki ucu bklu değnek bence. İki partide hükümet olmayi hak etmiyor bir tarafta 20 yildir ulkeyi somuren bi adam bir tarafta ise hiç bir belediyesinin 1 kuruş iş yaptiğini görmediğimiz atatürkün partisi diye 20 yildir boş oy alan 7 başli koltuk sevdalilari kısacası şuan tek düzgün nitelendirebileceğim adam sayın ince , 2018 de %30-40'ı aşmış ancak yaşli kesim yüzünden muhalefet olamamış bi adam olarak cidden düşünceleri ve kararlari doğru olan bi adam tek problem %10 u geçemiceği gerçeği ( chp denen illet sayesinde [ akpyi yazmiyorum bile o artik allahin emri ])

Akpyi tutmuyorum savunmuyorum ama chp hdp ittifakinda da ayni şey geçerli adamlar sirf oy toplayabilmek için her dediklerine he diyolar , bu hayatinda hiç bi şeye yaramayan yaramicak olan başkalarinin düşünceleriyle hareket eden bazi genç kesim de hdpyi savunuyor sırf chpyle ittifak halinde olduklari için yani iki ucu bklu değnek bence iki partide hükümet olmayi hak etmiyor bir tarafta 20 yildir ulkeyi somuren bi adam bir tarafta ise hiç bir belediyesinin 1 kuruş iş yaptiğini görmediğimiz atatürkün partisi diye 20 yildir boş oy alan 7 başli koltuk sevdalilari kısacası şuan tek düzgün nitelendirebileceğim adam sayın ince , 2018 de %30-40'ı aşmış ancak yaşli kesim yüzünden muhalefet olamamış bi adam olarak cidden düşünceleri ve kararlari doğru olan bi adam tek problem %10 u geçemiceği gerçeği ( chp denen illet sayesinde )
Muharrem dışında dediklerine katılıyorum. Ama Muharrem de Türkçülüğe karşı çıkan, zamanında Berkin Elvan'ı savunmuş, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmiş birisi. Bana göre Sinan Oğan aralarında en iyisi. Ama %5'i geçemeyeceği de bir gerçek.

'Türk' kelimesinden bu kadar rahatsız olduklarına göre devam.

Şunlara söz hakkı verilmesini geçtim tüm söyledikleri medyada yer buluyorya iyice delleniyorum bırakın kendi kendilerine çenileyip dursunlar belli ki kuyruk acıları var

Muharrem dışında dediklerine katılıyorum. Ama Muharrem de Türkçülüğe karşı çıkan, zamanında Berkin Elvan'ı savunmuş, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmiş birisi. Bana göre Sinan Oğan aralarında en iyisi. Ama %5'i geçemeyeceği de bir gerçek.
Eskisini bilmiyorum ziyaret olayinida yargilamam çünkü herkes zamaninda gorüştü belli başli kişilerle sinan oğan konusunda da haklisin çok doğrucu ve fikirleri akla yatiyor ancak onu bi seçenek olarak görmüyorum çok bariz %5'i geçemeyeceği zaten bizim koyun sürüsü ayni yerden devamedicekler muharrem inceyi bile desteklemek saçma şuan net kaybedecekler zaten biz yine bi 5 yıl daha domalıcaz ama inşallah bu son olur

Eskisini bilmiyorum ziyaret olayinida yargilamam çünkü herkes zamaninda gorüştü belli başli kişilerle sinan oğan konusunda da haklisin çok doğrucu ve fikirleri akla yatiyor ancak onu bi seçenek olarak görmüyorum çok bariz %5'i geçemeyeceği zaten bizim koyun sürüsü ayni yerden devamedicekler muharrem inceyi bile desteklemek saçma şuan net kaybedecekler zaten biz yine bi 5 yıl daha domalıcaz ama inşallah bu son olur
İnşallah şu 5 yılı daha rahat atlatırız. Başa kim gelirse gelsin. İkisi de iki ucu b*klu değnek çünkü bana göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri