Neler Yeni

Hyperx cloud 2 cızırtı problemi

crylearn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serhat Asrav
Selam dostlarım. Yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım cloud 2 kulaklığımın mikrofonundan cızırtı geldiğini söylüyor arkadaşlarım. Ses kartının ve kulaklığın kablosunun hafif bile haraket etmesiyle haşur huşur sesler çıkarıyor. Gerek discord olsun gerekse oyun içinde insanlar rahatsız edici olduğunu dile getiriyor. Firmware update yaptım ama düzelmedi. Nasıl düzeltebileceğimi bilen varsa yardım etsin lütfen. Eğer servislik bir durumsa göndereceğim. Yanıt veren yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Selam dostlarım. Yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım cloud 2 kulaklığımın mikrofonundan cızırtı geldiğini söylüyor arkadaşlarım. Ses kartının ve kulaklığın kablosunun hafif bile haraket etmesiyle haşur huşur sesler çıkarıyor. Gerek discord olsun gerekse oyun içinde insanlar rahatsız edici olduğunu dile getiriyor. Firmware update yaptım ama düzelmedi. Nasıl düzeltebileceğimi bilen varsa yardım etsin lütfen. Eğer servislik bir durumsa göndereceğim. Yanıt veren yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Aynı modeli kullanan başka bir arkadaşımda da benzer bir sorun var.
Konuşma arasında su içmek için mikrofonu ağzından uzaklaştırdığında, aynı şekilde tekrar yakınlaştırdığında gelen ses.
Herhangi bir zamanda mikrofonu oynattığında benzer cızırtı geliyor.
Mikrofonun ses kalitesi de zaten iyi değil. Servise gitse bile, çok bir fark olmadan geri döner gibi geliyor.
Çünkü sana özel bir durum değil. Yine de şansını deneyebilirsin. Belki mikrofon kanalı içerisinde bir temas veya temassızlık vardır.
Hiç bir şey yapmasalar bile, aklında soru işareti kalmaz.

crylearn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serhat Asrav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı modeli kullanan başka bir arkadaşımda da benzer bir sorun var.
Konuşma arasında su içmek için mikrofonu ağzından uzaklaştırdığında, aynı şekilde tekrar yakınlaştırdığında gelen ses.
Herhangi bir zamanda mikrofonu oynattığında benzer cızırtı geliyor.
Mikrofonun ses kalitesi de zaten iyi değil. Servise gitse bile, çok bir fark olmadan geri döner gibi geliyor.
Çünkü sana özel bir durum değil. Yine de şansını deneyebilirsin. Belki mikrofon kanalı içerisinde bir temas veya temassızlık vardır.
Hiç bir şey yapmasalar bile, aklında soru işareti kalmaz.
Çok teşekkür ederim. En güzel çözüm yeni bir mikrofon almak o zaman. Uygun fiyatlı verebileceğin bir tavsiye var mı? Arada youtube için video çekiyorum ve twitchte canlı yayın yapıyorum. Daha yeni bilgisayar değiştirdiğim için bütçem çok yok açıkcası 😅

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çok teşekkür ederim. En güzel çözüm yeni bir mikrofon almak o zaman. Uygun fiyatlı verebileceğin bir tavsiye var mı? Arada youtube için video çekiyorum ve twitchte canlı yayın yapıyorum. Daha yeni bilgisayar değiştirdiğim için bütçem çok yok açıkcası 😅
Ucuz mikrofona para vermek yerine,
Elindeki kulaklığı iyi bir fiyattan satıp, alacağın mikrofonun bütçesi ile birleştirmeyi düşünmez misin?

crylearn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serhat Asrav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ucuz mikrofona para vermek yerine,
Elindeki kulaklığı iyi bir fiyattan satıp, alacağın mikrofonun bütçesi ile birleştirmeyi düşünmez misin?
Kulaklıktan çok memnunum açıkcası mikrofon dışında

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
Taktığın jak portunda yuva gevşemesi olabilir yani aux içeride sağa sola dans ediyor olabilir. telefona veya başka jak girişlerinde dene. düzelmez ise kulaklıkta sorun vardır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,584
Üyeler
168,803
Son üye
darkass
Top Bottom