neden pekiKraken te
Krakrn in yorumlarında uzun ömürlü değil falan filan yazıyordu daneden peki
1 yıl sonunda soyulmalar başlıyor kafa kısmında. (kraken t.e)neden peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Krakrn in yorumlarında uzun ömürlü değil falan filan yazıyordu da
cidden mi o zaman onun yerine ne alabilirim incehesapta rog delta core var o nasıldır ?1 yıl sonunda soyulmalar başlıyor kafa kısmında. (kraken t.e)
1 sene sonunda soyulma bence normal sayılabilir. Çünkü 365 günün rahat 300 günü en az 12 saat kullanıldı.cidden mi o zaman onun yerine ne alabilirim incehesapta rog delta core var o nasıldır ?
Hocam kalite bakımından rog her türlü iyidir ama performans bakımından bilmiyorum.cidden mi o zaman onun yerine ne alabilirim incehesapta rog delta core var o nasıldır ?
performans bakımından mikrofon kalitesi falan baya iyi incelemeleri izledim deHocam kalite bakımından rog her türlü iyidir ama performans bakımından bilmiyorum.
yada diğer rog fusion 300 ü alırımperformans bakımından mikrofon kalitesi falan baya iyi incelemeleri izledim de
Kraken TE kulaklıgı THX sinema teknolojisinin kullanıldıgı ilk kulaklıktır. Kumaş ve soğutma jelinden oluşan ped yapısı terletmez ve soyulma durumu olmaz, serin de tutar. Kolay EQ yapılandırmaları ve BASS ayarları bulunuyor, ki sadece kumanda üzerinde bile fonksiyonel tuşlar vs var. Arkadaşım 3 yıl kullandı hiç soyulma olmadı.neden peki
Krakrn in yorumlarında uzun ömürlü değil falan filan yazıyordu da
hmm o zaman biraz da kullanıma bağlı sanırsamKraken TE kulaklıgı THX sinema teknolojisinin kullanıldıgı ilk kulaklıktır. Kumaş ve soğutma jelinden oluşan ped yapısı terletmez ve soyulma durumu olmaz, serin de tutar. Kolay EQ yapılandırmaları ve BASS ayarları bulunuyor, ki sadece kumanda üzerinde bile fonksiyonel tuşlar vs var. Arkadaşım 3 yıl kullandı hiç soyulma olmadı.
rog tercihimdirRazer kraken te alıcaktım uzun ömürlü değil diyorlar hs60 haptic veya rog delta core alınır mı onun yerine
çok arada kaldım ne yapmalıyım bilmiyorum halarog tercihimdir
Mesaj otomatik birleştirildi:
hem kaliteli hem dayanıklı