Neler Yeni

Hyperx cloud 3 alınır mı memnun musunuz?

sarlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Özer Öngüç
Hocam müzik dinlerken falan kalitesi iyi mi?
Cloud 3'ü bilmiyorum ama 2'deki ses kalitesi acayip derecede iyi. Temiz ve net sesi severim. Arabada Piooner KEH 8600R, Piooner TS-S20, Piooner TS-W301 ve Piooner TS-6985 ile müzik dinleyen birisi olarak 2 için iyi diyorum. Tahminime göre 3'te güzeldir.

Tam olarak kendine uygun ayarı bulmak için Voicemeeter Banana üzerinden ekolayzer uygulayabilirsin. Şahsen ben öyle yapıyorum. Güzel bir ses sistemine yakın çalıyor. Elbet çatlamalar oluyor.

unnraxked

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Axpyy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud 3'ü bilmiyorum ama 2'deki ses kalitesi acayip derecede iyi. Temiz ve net sesi severim. Arabada Piooner KEH 8600R, Piooner TS-S20, Piooner TS-W301 ve Piooner TS-6985 ile müzik dinleyen birisi olarak 2 için iyi diyorum. Tahminime göre 3'te güzeldir.

Tam olarak kendine uygun ayarı bulmak için Voicemeeter Banana üzerinden ekolayzer uygulayabilirsin. Şahsen ben öyle yapıyorum. Güzel bir ses sistemine yakın çalıyor. Elbet çatlamalar oluyor.
Hocam begenmeniz yeterli ben öyle kalitesinden falan aşırı derecede anlamam ama sesi kısık olmadığı ve aşırı kötü kalite olmadığı sürece ben fark göremiyorum diğer ürünlerle arasında almayı düşünüyorum

sarlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Özer Öngüç
Hocam begenmeniz yeterli ben öyle kalitesinden falan aşırı derecede anlamam ama sesi kısık olmadığı ve aşırı kötü kalite olmadığı sürece ben fark göremiyorum diğer ürünlerle arasında almayı düşünüyorum
Çoğu HyperX ürünlerinin kalitesi iyidir. Cloud 2'yi uzun süredir kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım için rahat olsun. Hayvan gibi yere düştü, fırlatıldı bide. Sesi o kadar yüksek veriyor ki, ben bilgisayarın sesini yüzde 10'larda falan kullanıyorum öyle söyleyeyim.

Cloud 3'te de benzer kalite korunmuştur diye tahmin ediyorum. Satın almadan önce kullanan arkadaşlar varsa, onlardan bilgi alman çok daha sağlıklı olur. Ama ben Cloud 2'ye razıyım.

Top Bottom